25. juli 2022  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Køl-frys  |   Trends  |   Sommerklar

8 kilo isterninger i skuffen

Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Køl-frys
25. juli 2022  |   af Søren Bang Hansen

Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Køle- og fryseskabsproducenten Liebherr har i årevis forfinet deres innovative teknologier, så hver enkelt råvare opbevares under de mest optimale betingelser. På den måde bevares værdifulde vitaminer og den fulde smagsoplevelse. Maden holder sig længere, og madspild mindskes.

Nu er Liebherr på banen med et splinternyt sortiment af fritstående køle- og fryseskabe. Vanen tro i et superelegant og tidløst design og i meget høj kvalitet.

Flere af Liebherrs fryseskabe har tilmed det revolutionerende IceTowersystem, hvor du kan opbevare op til 8 kilo isterninger i isterningskuffen. Så løber du aldrig tør for is til sommerens kolde drikke. Skuffen og udtræksbakken på teleskopskinner sikrer nem og hurtig adgang. Med en ekstra indsatsplade kan du også opbevare en mindre mængde isterninger, kombineret med frostvarer nedenunder. Skuffen ved siden af har plads til frostvarer.

Med IceTower kan du opbevare op til 8 kilo isterninger.

fryseskab | icetowersystem | køleskab | liebherr
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Liebherr høster endnu en anerkendt designpris
Same procedure as last year, fristes man til at sige, for designpriserne har det med at regne ned over Liebherrs køle- og fryseskabssortiment. Det nye år starter også godt, for flere af Liebherrs køleskabe er netop hædret med den internationale ’German Design Award 2023’.   I alt 9 fritstående Liebherr køleskabe er blevet hædret med […]

Stilren luftrenser til pollensæsonen
Pollen, støvpartikler, os fra madlavningen… Det hele er med til at forværre luftkvaliteten i hjemmet.

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Tril ud i sommerlandet
Man ser dem overalt på denne årstid – især i byerne, hvor elektriske løbehjul er et smart og bekvemt alternativ til cyklen.

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

Frisk luft til bord og gulv
Nu kan hedebølgen bare komme an, for Thermex ruster os til sommeren med to ventilatorer..

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Sommerklar!
Sommeren er over os – og så skal man ikke gå ned på udstyr. Måske kunne du bruge en transportabel gasgrill til sommerens udflugter? En blender til iskolde smoothies? En robotklipper til græsplænen? Eller et vinkøleskab til sæsonens svalende rosé-nydelser? Vi har samlet en række aktuelle produkter, som hver især er med til at gøre sommeren til noget særligt.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

Kamera i køleskabet giver flere fordele
Køleskabet fortæller, hvor dine madvarer skal placeres.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce