1. marts 2022  |   Små elektriske apparater  |   Køkkenmaskiner  |   Røre

Årets farve hos KitchenAid

Siden lanceringen af den første kulørte røremaskine i 1955 har KitchenAid skabt liv i køkkener over hele verden med et væld af forskellige farver.

Røre
1. marts 2022  |   af Henrik Egede

Siden lanceringen af den første kulørte røremaskine i 1955 har KITCHENAID skabt liv i køkkener over hele verden med et væld af forskellige farver. I 2021 var årets farve ”Honey” og året før ”Kyoto Glow”. Nu har KitchenAid løftet sløret for sin globale 2022-farve, som både finder vej til den klassiske røremaskine og til blenderen K-400. Firmaets nordiske chef, Cecilia Liss, forklarer: – Det nordiske køkken har særligt de sidste 10-15 år været dybt forankret i rene og naturlige råvarer. Rødbeden er en del af denne historie og har været på danskernes tallerkener i mange hundrede år. Vi synes, det er et naturligt valg at sætte rødbedens smukke farve på dagsordenen.

For nogle år siden var rødbeder mest kendt som syltet konserves på glas. I dag bages, snittes, hakkes og presses rødbeden som tilbehør til middagsretter, til juice, salater og dekoration på tallerkenen. De mange tilbehørsdele til KitchenAids klassiske røremaskine kan både hjælpe med at skrælle, snitte, hakke, og slowjuice den røde rodfrugt.

– Rødbeden smager bare fantastisk og kan skabe liv og naturlig farve i selv den mest blege ret. Det er præcis det samme, vi ønsker, at rødbedefarven skal gøre i danskernes køkken. Den skal komme ind og skabe mere liv. På køkkenmaskinen og i maden, siger Cecilia Liss.

cecilia liss | kitchenaid | røremaskine
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Kenwoods kloge multimaskine
Ælte, piske eller smelte? Opgaven vælges let på den indbyggede touch-skærm.