7. marts 2023  |   Branchenyt  |   APPLiA

APPLiA og associerede

APPLiA Danmark har i årevis samlet leverandører af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater.

APPLiA
7. marts 2023  |   af Henrik Egede

APPLiA Danmark har i årevis samlet leverandører af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater. Til april holder vi ordinær generalforsamling for 62. gang – de første mange år under navnet FEHA. 

APPLiA Danmark varetager i dag også politiske interesser for andre. BFE – Brancheforeningen for Forbrugerelektronik – opgav i 2018 sit virke. De største af medlemmerne bankede derefter på døren hos APPLiA.

APPLiAs nuværende konsulent-aftale med forbrugerelektronik-leverandørerne udløber til sommer 2023. Den bliver nu forlænget og udvidet en smule. Forbrugerelektronik-virksomhederne vil få adgang til enkle danske markedsdata om egne produkter og til mere synlig politisk påvirkning. Der er tale om en mødeplads i APPLIA for associerede medlemmer, ikke om en ny forening. Den ny mødeplads er tæt koordineret med vore svenske kolleger i Elektronikbranchen.se. 

Hvidevarer og forbrugerelektronik er fætter-kusine. Produkterne sælges i de samme kanaler. De er opfattet af samme lovgivning, når det gælder miljø, energi, forbrugerret og genbrug. Enkelte spørgsmål er særlige for audio/TV: fx. den historiske “blankmedieafgift” og tekniske emner om krav til TV-skærme.  

Der er i Danmark og andre europæiske lande tradition for små, uafhængige og effektive brancheforeninger for hvidevarer og forbrugerelektronik. Vi tror, det også skal være sådan i årene fremover – og ser fremtiden roligt i møde med APPLiA Danmark som det naturlige mødested for interesse-varetagelse. 

Vel mødt – både i APPLiA Danmark og på den fremtidige mødeplads omkring forbrugerelektronik.  

applia danmark | applia generalforsamling | bfe | forsideapplia
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

APPLiA Medlemsmøde: 2024 venter … 
APPLiA Danmark er klar til efterårets medlemsmøde, som finder sted torsdag den 26. oktober kl. 15 på Kollekolle i Værløse.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Med usikre forventninger
APPLiA går ind i det ny år med en målsætning om fortsat at være ”torv” og samlingsplads for branchen.

APPLiA Danmark – årsmøde 20. april 
APPLiA Danmark har inviteret til generalforsamling og branchedag torsdag den 20. april på Kongebrogården i Middelfart.

Er der penge?
Jamen, folk bruger ingen penge lige nu … Det sagde en bekendt for et par dage siden.

En sårbar verden
Det økonomiske humør i Danmark er ikke det bedste. Forbrugertilliden er den laveste siden 1988.

APPLiA: Genvalg til formand og næstformand
Formand Guillaume Lasnier, Groupe SEB blev genvalgt til APPLiA Danmarks bestyrelse.

APPLiA udsteder fagbrev
Der er brug for flere montører af hårde hvidevarer og elektriske husholdningsapparater – både til reparation og forberedelse til genbrug.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce