7. marts 2023  |   Branchenyt  |   APPLiA

APPLiA og associerede

APPLiA Danmark har i årevis samlet leverandører af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater.

APPLiA
7. marts 2023  |   af Henrik Egede

APPLiA Danmark har i årevis samlet leverandører af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater. Til april holder vi ordinær generalforsamling for 62. gang – de første mange år under navnet FEHA. 

APPLiA Danmark varetager i dag også politiske interesser for andre. BFE – Brancheforeningen for Forbrugerelektronik – opgav i 2018 sit virke. De største af medlemmerne bankede derefter på døren hos APPLiA.

APPLiAs nuværende konsulent-aftale med forbrugerelektronik-leverandørerne udløber til sommer 2023. Den bliver nu forlænget og udvidet en smule. Forbrugerelektronik-virksomhederne vil få adgang til enkle danske markedsdata om egne produkter og til mere synlig politisk påvirkning. Der er tale om en mødeplads i APPLIA for associerede medlemmer, ikke om en ny forening. Den ny mødeplads er tæt koordineret med vore svenske kolleger i Elektronikbranchen.se. 

Hvidevarer og forbrugerelektronik er fætter-kusine. Produkterne sælges i de samme kanaler. De er opfattet af samme lovgivning, når det gælder miljø, energi, forbrugerret og genbrug. Enkelte spørgsmål er særlige for audio/TV: fx. den historiske “blankmedieafgift” og tekniske emner om krav til TV-skærme.  

Der er i Danmark og andre europæiske lande tradition for små, uafhængige og effektive brancheforeninger for hvidevarer og forbrugerelektronik. Vi tror, det også skal være sådan i årene fremover – og ser fremtiden roligt i møde med APPLiA Danmark som det naturlige mødested for interesse-varetagelse. 

Vel mødt – både i APPLiA Danmark og på den fremtidige mødeplads omkring forbrugerelektronik.  

applia danmark | applia generalforsamling | bfe | forsideapplia
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
APPLiA Commercial – nyt netværk 
Ny EU-regulering og en række nye lovkrav er på vej til de virksomheder, der sælger hvidevarer til det professionelle marked.

APPLiA med stabil bestyrelse 
APPLiA Danmark har i nogle år haft en stabil bestyrelse - og det er også tilfældet efter foreningens generalforsamling i 2024.

APPLIA: ikke bare snak  
2023 var et år med usædvanlig gode politiske resultater for APPLiA Danmark og Elektronikbranchen.dk.

APPLiA Markedsdata bliver nordiske  
APPLiA (og tidligere FEHA) har i mere end 30 år leveret grundlæggende markedsdata om afsætningen i det danske marked til sine medlemmer.

Alfred på årsmøde  
Alfred Josefsen, tidligere direktør for Irma, er hovedtaler på APPLiA Danmarks årsmøde, som finder sted torsdag den 18. april på Konferencecenter KolleKolle i Værløse.

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

APPLiA Medlemsmøde: 2024 venter … 
APPLiA Danmark er klar til efterårets medlemsmøde, som finder sted torsdag den 26. oktober kl. 15 på Kollekolle i Værløse.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Med usikre forventninger
APPLiA går ind i det ny år med en målsætning om fortsat at være ”torv” og samlingsplads for branchen.


Annonce
Annonce
Annonce