4. februar 2022  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Vinkøleskabe

ASKO Vinkøleskab

Det nye ASKO vinkøleskab til servering og opbevaring er det nærmeste du kan komme en fuldt udstyret vinkælder, som du kan placere hvor som helst.

Vinkøleskabe
Sponseret indhold
4. februar 2022  |   af ASKO

Vinopbevaring med ASKO.

For at give din vinsamling den pleje den fortjener, har vi hentet inspiration til vores vinopbevaringsskab fra vinkælderen. Vinkælderen har gennem århundreder været brugt til opbevaring og lagring af vin. Men du kan sagtens skabe optimale betingelser til din vinopbevaring uden en vinkælder.

Vinkøleskab med 3 zoner.

Vores vinkøleskab fungerer både som et serverings- og opbevaringsskab. Det bruger banebrydende design og teknologi til at skabe de bedste betingelser for din vin: ingen vibrationer, stabil luftfugtighed og UV-filter i glasdøren.
Vinskabets 3 temperaturzoner er adskilte, så temperaturen i de enkelte zoner forbliver konstante. Ligesom temperaturzonerne kan reguleres uafhængigt af hinanden. Bruges vinskabet udelukkende til opbevaring af vin, er der plads til lige knap 200 flasker. 

Bliv forbundet med din vin.

ASKO serverings- og opbevaringsskab bruger banebrydende design og teknologi til at passe på vin på en måde, som er blevet perfektioneret i århundreder. Alt, hvad vi ved om, at opbevare vin på den bedst mulige måde, kan findes her, i et førsteklasses, serverings- og opbevaringsskab, som kan gøres lige så unikt som din vinsamling. 

Det indeholder alle de avancerede pleje- og opbevaringsfunktioner, som en værdifuld vinsamling fortjener. Det har kapacitet til at opbevare en stor samling vin – op til 190 flasker – under de optimale forhold. Med tre individuelt kontrollerbare temperaturzoner, ren kulfiltreret luft, stort set vibrations fri kompressorer og et sofistikeret hyldesystem. De tre temperaturzoner er perfekt forseglet fra hinanden, fugtigheden overvåges og dørens glas beskytter indholdet mod UV-lys.

Fra jord til drue.

Vinmarker dukker ikke bare op hvor som helst. Mange aspekter af geografien og klimaet vil påvirke de druer, der bliver dyrket på dem. Det er en del af vinens sprog – og det ses i det, vi læser, eller får fortalt, om, hvordan smagen og karakteren i en yndlings flaske er takket være placeringen, klimaet og også geologien dér, hvor druerne bliver dyrket. Skråningen med dens utrolige geografiske egenskaber. Landsbyen, hvor der er den perfekte kombination af højdedrag og mikroklima. Historier som disse fortæller os, hvordan druerne, der bruges til at lave vin, kan ses som de perfekte produkter af deres omgivelser.

Graden af pleje, udvælgelse og kontrol, der kræves for at drive og opretholde en vingård, er intet mindre end utroligt. For de mennesker, der gør det, er det en passion, og det er en passion, vi gerne vil hylde – med et serverings- og opbevaringsskab, der opbevarer det færdige produkt under de helt rigtige forhold, og som kan finjusteres til det perfekte miljø.

Af ASKO

Historien om ASKO er en god historie! Det begyndte i Vara i Sverige i 1950 med en innovativ ung mands drøm om at bygge en vaskemaskine til sin mor for at gøre hendes liv nemmere. En unik maskine, som med effektiv udnyttelse af vand og energi kunne afspejle en landmands kærlighed til naturen. Med overlegen vaskeevne og pålidelighed, med mulighed for selv at opvarme vandet og slynge vasketøjet rundt, og oven i købet med en holdbar tromle i rustfrit stål.

I mere end 60 år har ASKOs produkter hjulpet mennesker over hele verden til at lave mad, vaske og tage sig af sin familie med størst muligt hensyn til miljøet. Med en unik skandinavisk tilgang kombinerer ASKO prisvindende design med smarte funktioner og løsninger og skaber produkter, der bliver en uundværlig del af dit hjem og dit liv.

ASKO er kendt for at udvikle og producere produkter af høj kvalitet og med vores særlige skandinaviske præg på både form og funktion. Lige siden begyndelsen har det været vores mål at producere førsteklasses produkter, der lever op til, og helst overgår, de forventninger, vores kunder stiller i mange år fremover. Vi bruger de bedste materialer, når vi bygger vores produkter, så de kan leve længere. Vi tester alle vores produkter, før de forlader fabrikken, og vi kører desuden levetidstests på vores vaskemaskiner og tørretumblere i ca. 10.000 driftstimer, svarende til cirka tyve års brug i hjemmet. Opvaskemaskinerne er testet til en levetid på 12.500 driftstimer, hvilket ligeledes svarer til 20 års brug i hjemmet.

asko | vinkøleskab | vinopbevaring
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Kompakt vinkøleskab med Vivino
Asko har netop introduceret en kompakt udgave af deres avancerede vinkøleskab med adgang til Vivino, som hjælper med at holde styr på din vinsamling.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Sådan får du vinen til at smage bedre
Få det fulde udbytte af dine vine og slip for at bekymre dig om luftfugtighed, holdbarhed, serveringstemperatur m.m. Witt har netop lanceret et stort og fantastisk flot sortiment af vinskabe - der tilmed er til at betale.

Skabet er vinkender
ASKOs eksklusive serverings- og opbevaringsskab til vin (WCN311942G) ved alt om sit indhold.

ASKO: Vivino sidder i skabet
Den integrerede Vivino-app leverer en guldgrube af vinviden.

Gram: Små og store vinskabe til indbygning
Vinskabet glider flot ind i køkkenets indretning - her den største model på 60 centimeter.

Din vinkælder i køkkenet
Der er både fornuft og forkælelse i et vinskab. Det opbevarer vinen under optimale forhold – og pirrer forventningens glæde ved at udstille de fine flasker.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce