15. oktober 2020  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Vinkøleskabe

ASKO: Vivino sidder i skabet

Den integrerede Vivino-app leverer en guldgrube af vinviden.

Vinkøleskabe
15. oktober 2020  |   af Søren Bang Hansen

Mange bruger Vivino på mobilen til at scanne etiketter i supermarkedet, men nu introducerer ASKO et vinkøleskab med integreret Vivino-app. Appen er forbundet til Vivinos enorme database, så du digitalt kan scanne og logge hver flaske. Du får en verden af information om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere lige ved hånden, og det bliver nemmere at holde styr på, hvad du har i din samling.

Det nye vinkøleskab rummer helt op til 190 flasker, som opbevares efter alle kunstens regler – uanset om vinen skal konserveres, aldres eller drikkes. De tre individuelt kontrollerbare temperaturzoner er effektivt forseglet fra hinanden. Fugtigheden overvåges, og skabets glas beskytter indholdet mod UV-lys. Hertil kommer ren, kulfiltreret luft og en vibrationssvag kompressor.

KLASSISKE KRIDTTAVLER

Det teleskopiske hyldesystem i træ er udstyret med klassiske kridttavler – som et smukt retro-strejf i et ellers topmoderne produkt. LED-lyset fuldender stemningen med variabel intensitet og tone, mens det adskilte serveringsområde giver plads til redskaber og glas, når det er tid til at åbne, smage og nyde en flaske.

Alt, hvad vi ved om, hvordan din vin opbevares på den bedst mulige måde, findes i dette førsteklasses vinkøleskab med integreret app, som er lige så unikt som din egen samling, siger Vincent Hofstee, ASKO Design Manager.

Skabet vil være tilgængeligt i udvalgte butikker i 2021.

app | asko | ifa 2020 | smart home | vincent hofstee | vinkøleskab
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Kompakt vinkøleskab med Vivino
Asko har netop introduceret en kompakt udgave af deres avancerede vinkøleskab med adgang til Vivino, som hjælper med at holde styr på din vinsamling.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Sådan får du vinen til at smage bedre
Få det fulde udbytte af dine vine og slip for at bekymre dig om luftfugtighed, holdbarhed, serveringstemperatur m.m. Witt har netop lanceret et stort og fantastisk flot sortiment af vinskabe - der tilmed er til at betale.

Skabet er vinkender
ASKOs eksklusive serverings- og opbevaringsskab til vin (WCN311942G) ved alt om sit indhold.

ASKO Vinkøleskab
Det nye ASKO vinkøleskab til servering og opbevaring er det nærmeste du kan komme en fuldt udstyret vinkælder, som du kan placere hvor som helst.

Gram: Små og store vinskabe til indbygning
Vinskabet glider flot ind i køkkenets indretning - her den største model på 60 centimeter.

Din vinkælder i køkkenet
Der er både fornuft og forkælelse i et vinskab. Det opbevarer vinen under optimale forhold – og pirrer forventningens glæde ved at udstille de fine flasker.


Annonce
Annonce