15. juni 2020  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Ovn

Automatisk damp

Steamify er en spændende funktion på udvalgte dampovne i Intuitive Range-serien fra Electrolux.

Ovn
15. juni 2020  |   af Henrik Egede

Steamify er en spændende funktion på udvalgte dampovne i Intuitive Range-serien fra Electrolux. Du skal bare vælge temperaturen, så håndterer ovnen automatisk alle dampindstillingerne.

Displayet giver dig valget mellem: damp, damp til stuvning, damp til sprød skorpe og damp til bagning og stegning. Med et tryk på info-knappen vises flere oplysninger om, hvad der kan tilberedes ved hver temperatur. Den hjælpsomme funktion adresserer problemet med forbrugere, som har købt en ny dampovn – men ender med kun at bruge de traditionelle indstillinger, fordi de ikke ved, hvordan de skal udnytte dampen.

Med 900 SteamPro indbygningsmodellen får du i tilgift muligheden for sous-vide, som drager nytte af ovnens præcise temperaturstyring. Tilberedningen i de vakuumforseglede poster forstærker smag og aroma.

Med den tilhørende app kan du bruge mobilen til at fjernindstille ovnen – uden at sætte ben i køkkenet.

damp | hvidevarer | ovn
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Hvad skal man med en kombiovn?
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

Siemens: kunstig intelligens giver bedre bagværk
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.

Sådan får du flest vitaminer ud af din mad
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]

Ventetid er en saga blot…
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Ovnen har wi-fi og mikrobølger
Når ovnen er på nettet, kan du betjene den fra mobilen, uanset hvor

Perfekt til hjemmebageriet
Præcis varmefordeling, stabil temperatur og lynhurtig opvarmning.

Damp og lyn-pyrolyse
Brandt har lanceret en ny, minimalistisk ovnserie med dampfunktion.

Fransk kogekunst
Nu lancerer franske Brandt en minimalistisk serie af ovne, der både har dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring.

Gode råd til brug af … ovn
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her gode råd til brug af ovnen.

Miele: Ovn med “madgenkendelse” får verdenspremiere i Danmark
Miele har udviklet to nye ovn-finesser, som firmaet i første omgang har valgt at teste på det danske marked. Den første finesse hedder Smart Food ID og fungerer ligesom mobilens ansigtsgenkendelse – bare med mad. Den anden nye finesse hedder Smart browning control, og den er specifikt rettet mod den evigt populære livret: pizza!


Annonce
Annonce
Annonce