6. september 2023  |   Små-el

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov – og mere til!

LeeLo: enestående vuggemotor med app-betjening som er skræddersyet til trætte forældre og deres guldklumper. Vuggemotoren kan alt, hvad alle andre vuggemotorer kan – PLUS MEGET MERE!

Små-el
Sponseret indhold
6. september 2023  |   af Witt

LeeLo: enestående vuggemotor med app-betjening som er skræddersyet til trætte forældre og deres guldklumper. Vuggemotoren kan alt, hvad alle andre vuggemotorer kan – PLUS MEGET MERE!

Slut med at fare op af sofaen eller sengen – eller ud af køkkenet midt i madlavningen, hvor det rene kaos hurtigt overtager rummet. Start i stedet vuggemotoren fra telefonen, og fortsæt gøremålene – uden afbrydelser.

Dette er LeeLo vuggemotor fra Membantu:

  • App-betjening med indstillinger fra 15 minutter til ubegrænset.
  • Indstilling af vuggetempo og intensitet.
  • Mulighed for søvnlog – så babys søvnrytme kan følges nøje.
  • Rebophæng, der eliminerer risiko for metalsplinter.
  • Støjsvag motor.
  • Gennemtestet dansk design og kvalitet.
  • Stilfuldt og klassisk udtryk, der passer ind i ethvert hjem.
  • Produktudvikling i tæt samarbejde med relevante fagpersoner og forældre.

Kort sagt, Membantu indeholder det hele!

Hvad siger hjernerne bag?

Processen hertil har været utrolig lang og ret hård, men også virkelig lærerig. Vi har længe haft vores gode stabile vuggemotor på markedet, men også løbende modtaget forskellige ønsker til forbedringer af den. Derfor gav vi os i kast med en version 2.0 af vores vuggemotor, hvor vi ønskede at implementere vores kunders feedback. Bedst som alt stod klar, tikkede adskillige anmodninger om en app ind fra højre og venstre. Vi så os nødsaget til at gå til tegnebrættet igen for at implementere app’en, og det blev derved vores vuggemotor version 3.0 i stedet, der har fået navnet LeeLo”

Membantu betyder ”at hjælpe” – og resultatet er mere søvn til børn og voksne.  

Vejledende udsalgspris: DKK: 1.999,-

Link til highres billeder: https://we.tl/t-rIDer3znEn

For yderligere information, kontaktes:

Ingeniør

Eva Jacobsen

ej@membantu.dk

Designer

Stephanie Meilsøe

slm@membantu.dk 

Sales Manager Kids & Babies

Jacob Lyngholm Mølhede

jlm@witt.dk 

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

baby | børn | familie | trends
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Røremaskinen er stærk som en bjørn
Varimixer TEDDY 5L er røremaskinen over alle røremaskiner ifølge Witt Hvidevarer A/S, som har taget "bjørnen" ind i sit alsidige sortiment.

Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

Dobbelt design-hæder til Wilfa
Wilfa har vundet to af verdens mest eftertragtede designpriser: Red Dot og iF Design Awards. Hæderen går til Probaker og Smooth Mix.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

En gammel fabriksbygning danner rammen om Thuesen Jensens nye showroom.
Her spiller det rå og upolerede rum op til de lækre og funktionelle produkter. Og det gamle rums sjæl har fået lov til at leve.

Denne køkken-gadget hitter som aldrig før
De høje elpriser får kunderne til at flokkes om strømsparende produkter. Lige nu samler den helt store "hype" sig om de såkaldte airfryers, der både sparer strøm, tid og kalorier.

Mieles mikro-støvsuger suger designpriser til sig
Miele Boost CX1 lanceres i løbet af september. Boost CX1 kan prale af stærk ydelse, nem betjening - og hele to designpriser.


Annonce