12. marts 2024  |   Branchenyt

Bedre indeklima hele året rundt

Duux tilbyder en lang række funktionelle samt effektive produkter til forbedring og kontrol af luftkvalitet og indeklima. Sortimentet omfatter blandt andet luftrensere, luftfugtere, vifter og ventilatorer, alt i et iøjnefaldende, smukt og elegant design.

Branchenyt
Sponseret indhold
12. marts 2024  |   af F&H Group A/S

Siden 1996 har Duux udviklet en række elektroniske produkter til behandling af luft. Den hollandske virksomhed tror på vigtigheden af et behageligt og sundt luftmiljø, og stræber efter at forbedre indeklimaet i hjemmet og på arbejdspladsen. For når man udsættes for et dårligt indeklima, øger man også risikoen for at udvikle en række helbredsmæssige problemer, herunder hjertesygdomme samt kroniske og akutte luftvejssygdomme.

Køl af med stil

Som sommeren nærmer sig, og dagene bliver varmere, er det tid til at overveje, hvordan du bedst sørger for cirkulation af den tunge luft indenfor. Ventilatorer fra Duux er markant anderledes end andre – både i deres enkle, tidløse og prisvindende design, men også i forhold til de mange funktioner, de fås med. Duux-ventilatorerne er især kendte for deres yderst støjsvage motor, så du kan nyde en kølig brise eller en god nattesøvn uden forstyrrelser.

Smarte funktioner

En af de mest populære ventilatorer er Whisper Flex, der skiller sig ud med sit innovative design og støjsvage motor med dobbelt blæser. Det er muligt at justere højden og omdanne den fra en gulvmodel til en bordmodel, hvilket giver en alsidighed og bekvemmelighed, der passer til ethvert behov. Whisper Flex har i alt 26 hastighedsindstillinger, et støjniveau fra 13-50 dB samt lodrette og vandrette svingfunktioner, der fordeler den kølige luft jævnt i rummet.

Derudover kan Whisper Flex Smart skifte mellem vindhastigheder for at efterligne en udendørs brise, mens nattilstand sikrer en behagelig nattesøvn takket være minimal støj og et automatisk dæmpende display. Batteriet har en levetid på op til 18 timer, afhængigt af indstillingerne. Det er muligt at styre Whisper Flex med Duux appen og voice assistant i form af Google og Alexa.

Har du lyst til at vide mere? Tøv ikke med at kontakte F&H Group.

duux | f&h group | indeklima | ventilatorer | whisper flex
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Bosch-Siemens ser lyst på fremtiden
Den 11. april løftede selskabet sløret for regnskabsåret 2023 med en omsætning på 14,8 milliarder euro. Som ventet er det lavere end under corona-boomet, men BSH vandt vigtige markedsandele og venter fremgang.

APPLiA Markedsdata bliver nordiske  
APPLiA (og tidligere FEHA) har i mere end 30 år leveret grundlæggende markedsdata om afsætningen i det danske marked til sine medlemmer.

Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.

75 år med hvidevarer i St. Ajstrup   
I 1949 blev købmanden i den nordjyske landsby St. Ajstrup til en brugsforening. Senere blev den til Køkken- og Hvidevarebrugsen - i dag en virksomhed (JKE Design) med 40 ansatte og butikker fordelt på fire adresser i Brønderslev, Aalborg, Viborg og Store Ajstrup.

Ombudsmand på tur 
Den ny forbrugerombudsmand, Torben Jensen, er i maj-juni på tur, hvor aktuelle emner tages op med deltagere fra erhvervslivet.

Alfred på årsmøde  
Alfred Josefsen, tidligere direktør for Irma, er hovedtaler på APPLiA Danmarks årsmøde, som finder sted torsdag den 18. april på Konferencecenter KolleKolle i Værløse.

Whiteaway får ny CEO
Ny CEO for Whiteaway Group bliver nuværende CFO, Jonas Hald Johansen. Han afløser Thomas Zeihlund, som forlader virksomheden for at komme tættere på sin familie i Hillerød.

Stærke branche-brands 
Samsung er sjette-stærkeste brand i Danmark på tværs af alle brancher - og Elgiganten blev nummer seks over de virksomheder, der har forbedret deres brand mest.

Januar 2024 var positiv  
For første gang i 14 måneder viser afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater en positiv udvikling.

EICO med trivsel
Mindre virksomheder har også brug for at arbejde med trivsel. Nordjyske EICO har gjort dette.

Whiteaway køber Hvidevare Grossisten
Whiteaway Group har netop indgået aftale om opkøb af Hvidevare Grossisten fra Herning, som er en landsdækkende leverandør af husholdnings- og professionelle hvidevarer.


Annonce