12. marts 2024  |   Branchenyt

Bedre indeklima hele året rundt

Duux tilbyder en lang række funktionelle samt effektive produkter til forbedring og kontrol af luftkvalitet og indeklima. Sortimentet omfatter blandt andet luftrensere, luftfugtere, vifter og ventilatorer, alt i et iøjnefaldende, smukt og elegant design.

Branchenyt
Sponseret indhold
12. marts 2024  |   af F&H Group A/S

Siden 1996 har Duux udviklet en række elektroniske produkter til behandling af luft. Den hollandske virksomhed tror på vigtigheden af et behageligt og sundt luftmiljø, og stræber efter at forbedre indeklimaet i hjemmet og på arbejdspladsen. For når man udsættes for et dårligt indeklima, øger man også risikoen for at udvikle en række helbredsmæssige problemer, herunder hjertesygdomme samt kroniske og akutte luftvejssygdomme.

Køl af med stil

Som sommeren nærmer sig, og dagene bliver varmere, er det tid til at overveje, hvordan du bedst sørger for cirkulation af den tunge luft indenfor. Ventilatorer fra Duux er markant anderledes end andre – både i deres enkle, tidløse og prisvindende design, men også i forhold til de mange funktioner, de fås med. Duux-ventilatorerne er især kendte for deres yderst støjsvage motor, så du kan nyde en kølig brise eller en god nattesøvn uden forstyrrelser.

Smarte funktioner

En af de mest populære ventilatorer er Whisper Flex, der skiller sig ud med sit innovative design og støjsvage motor med dobbelt blæser. Det er muligt at justere højden og omdanne den fra en gulvmodel til en bordmodel, hvilket giver en alsidighed og bekvemmelighed, der passer til ethvert behov. Whisper Flex har i alt 26 hastighedsindstillinger, et støjniveau fra 13-50 dB samt lodrette og vandrette svingfunktioner, der fordeler den kølige luft jævnt i rummet.

Derudover kan Whisper Flex Smart skifte mellem vindhastigheder for at efterligne en udendørs brise, mens nattilstand sikrer en behagelig nattesøvn takket være minimal støj og et automatisk dæmpende display. Batteriet har en levetid på op til 18 timer, afhængigt af indstillingerne. Det er muligt at styre Whisper Flex med Duux appen og voice assistant i form af Google og Alexa.

Har du lyst til at vide mere? Tøv ikke med at kontakte F&H Group.

duux | f&h group | indeklima | ventilatorer | whisper flex
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Efteruddannelse går i gang nu  
Det nytter ikke at råbe "grøn omstilling" og "mere reparation" af hvidevarer, hvis der ikke er nogen til at reparere.

Witt satser på træningsudstyr
Distributionen af træningsmaskiner fra Total Gym overtages af Witt, som hermed bekræfter sin status som et af de mest alsidige medlemmer af APPLiA Danmark.

Fodbold sælger fjernsyn
Power forventer 20 % stigning i tv-salget under sommerens EM i fodbold. Erfaringen viser nemlig, at store sportsbegivenheder gør underværker for tv-salget.

APPLiA på folkemøde  
Inden længe er der folkemøde på Bornholm - og APPLiA er inviteret med i år.

Årets produkt 2024 
Norge har haft det i årevis - og nu får Danmark det også: en pris for årets bedste produkter inden for hvidevarer og elektronik.

Gå de vrede unge i møde…
APPLiA Europas formand opfordrer industrien til at sætte et eksempel.

Lov uden konsekvens
Som borger, som erhvervsdrivende og som forbruger har man en naturlig interesse i, at landets love håndhæves.

Norge 100 år – 18. juni 2024 
Den 18. juni 1924 kl. 14 trådte 33 herrer sammen på Oslo Børs. De stiftede en forening til varetagelse af fælles interesser for "radiointeresserede" firmaer.

Marked: Fin april 
Markedet 2024 er ikke kommet flyvende fra start. April-afsætningen for hårde hvidevarer i Danmark var dog, isoleret set og målt med APPLiA Danmark markedsdata, opløftende. En fremgang på 8% i værdi og 10,6% i styksalg.

2025 kan blive vendepunktet
Forbrugertillid er på vej tilbage - 2025 kan blive året, hvor afsætningen vender.

“En Amazon på reservedele”
Reservedele findes. 18 mio. reservedele til hvidevarer og elektronik ligger klar hos ASWO i Nordtyskland til at blive sendt ud i Europa via servicepartnere.


Annonce
Annonce
Annonce