15. oktober 2020  |   Hårde hvidevarer  |   Kold  |   Køl-frys

Bosch: Ekstra plads til store indkøb

God plads og praktisk indretning øger overblikket

Køl-frys
15. oktober 2020  |   af Søren Bang Hansen

I disse tider vælger mange at købe ind sjældnere, men i større mængder. Intern forskning hos BSH viser, at mange husstande allerede før corona havde et ønske om langt mere plads til opbevaring af fødevarer.

Derfor præsenterer Bosch nu et bredt udvalg af ekstra rummelige køle-/fryseskabe med fleksibel indretning og teknologi, der holder sarte fødevarer friske i længere tid. Øverst på skalaen i XXL-størrelsen ligger det 70 cm brede og 80 cm dybe KGF56PIDP køle-/fryseskab med en nettovolumen på hele 480 liter. Skabet udmærker sig også ved at have VitaFresh pro, som holder frugt og grøntsager friske op til tre gange længere end normalt.

Blot få centimeters forskel i de ydre mål giver langt mere plads indvendigt. Med 10 cm ekstra bredde får du plads til hele bageplader og store serveringsfade. Flere modeller har desuden højdejusterbare glashylder, hvoraf nogle kan trækkes ud for ekstra overblik og tilgængelighed.

bosch | bsh | fryseskab | ifa 2020 | køleskab
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Liebherr høster endnu en anerkendt designpris
Same procedure as last year, fristes man til at sige, for designpriserne har det med at regne ned over Liebherrs køle- og fryseskabssortiment. Det nye år starter også godt, for flere af Liebherrs køleskabe er netop hædret med den internationale ’German Design Award 2023’.   I alt 9 fritstående Liebherr køleskabe er blevet hædret med […]

8 kilo isterninger i skuffen
Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

Kamera i køleskabet giver flere fordele
Køleskabet fortæller, hvor dine madvarer skal placeres.

Liebhaveri fra Liebherr
Monolith er Liebherrs topserie af luksuriøse køleskabe, fryseskabe og vinskabe med innovative funktioner, klare linjer og oceaner af plads.

Kulørte Køleskabe
Dette efterår lanceres Samsungs kulørte køle- og fryseskabsserie Bespoke.