22. februar 2022  |   Branchenyt  |   APPLiA

Branchedag: Årets debat

Pandemien er slut. Markedet skal indrette sig på en tid og en forbrugeradfærd efter pandemien.

APPLiA
22. februar 2022  |   af Henrik Egede

Pandemien er slut. Markedet skal indrette sig på en tid og en forbrugeradfærd efter pandemien.

Hvordan bliver det så? Vil der være produkter på hylderne til forbrugerne? Vil genbruget udvikle sig? Vil vi få mere fokus på reparation og brugslevetider? Hvor vil vi se innovation inden for hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater?

Disse er gode spørgsmål – og dem stiller APPLiA Danmark på foreningens branchedag torsdag den 28. april til direktørerne for de tre største retail-kæder i Danmark: Peder Stedal, Jesper Boysen og Esben Aabenhus.

APPLiA ser frem til årets debat. Det er første gang i foreningens historien, at de tre største kæder er samlet i ét lokale – og det vil blive spændende at høre svarene.

Branchedagen rummer som sædvanlig også foreningens generalforsamling. Desuden præsenteres det nye APPLiA Fagbrev for montører og et bud fra professor Steen Hildebrandt på, hvordan det står til med klodens overlevelse. 

APPLiA Branchedag, der foregår på Comwell Middelfart og online, er et arrangement alene åbent for medlemmer af APPLiA Danmark og Consumer Electronics Danmark.  

Er du medlem af en af de to foreninger, find invitationen i din mailboks – og meld til. 

applia | branchedag | esben aabenhus | jesper boysen | peder stedal
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
APPLiA Markedsdata bliver nordiske  
APPLiA (og tidligere FEHA) har i mere end 30 år leveret grundlæggende markedsdata om afsætningen i det danske marked til sine medlemmer.

Alfred på årsmøde  
Alfred Josefsen, tidligere direktør for Irma, er hovedtaler på APPLiA Danmarks årsmøde, som finder sted torsdag den 18. april på Konferencecenter KolleKolle i Værløse.

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

APPLiA Medlemsmøde: 2024 venter … 
APPLiA Danmark er klar til efterårets medlemsmøde, som finder sted torsdag den 26. oktober kl. 15 på Kollekolle i Værløse.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Med usikre forventninger
APPLiA går ind i det ny år med en målsætning om fortsat at være ”torv” og samlingsplads for branchen.

APPLiA og associerede
APPLiA Danmark har i årevis samlet leverandører af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater.

APPLiA Danmark – årsmøde 20. april 
APPLiA Danmark har inviteret til generalforsamling og branchedag torsdag den 20. april på Kongebrogården i Middelfart.

Er der penge?
Jamen, folk bruger ingen penge lige nu … Det sagde en bekendt for et par dage siden.


Annonce