11. januar 2024  |   Ikke kategoriseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

Giv fantasien frit spil og lad ungerne skabe deres eget magiske univers, hvor de frit kan tumle, udforske og lege med den nye multifunktionelle KK Play Fold fra by KlipKlap. Hvad enten der er dømt hyggestund og højtlæsning med far eller gemmeleg med mor, skaber KK Play Fold fra by KlipKlap de allerbedste rammer om […]

Ikke kategoriseret
Sponseret indhold
11. januar 2024  |   af Witt

Giv fantasien frit spil og lad ungerne skabe deres eget magiske univers, hvor de frit kan tumle, udforske og lege med den nye multifunktionelle KK Play Fold fra by KlipKlap.

Hvad enten der er dømt hyggestund og højtlæsning med far eller gemmeleg med mor, skaber KK Play Fold fra by KlipKlap de allerbedste rammer om hele familiens samvær. Måske er madrassen en ø, og nu skal piraterne på jagt efter den skjulte skat? Det kan også være, der skal inviteres til te-party og dækkes op til alle tøjdyr eller dukker?

KK Play Fold er den perfekte base til alverdens fantasifulde lege og kan holde til al slags tummel og bevægelse, ligesom den kan danne rammen om en skøn, afslappende stund. Tag KK Play Fold med hen til vinduet om aftenen, så I kan ligge og kigge på stjernerne sammen. Eller fyld godt op med puder og skab den dejligste hyggekrog.

KK Play Fold er ikke blot et multifunktionelt møbel, men er også bemærkelsesværdig flot at have stående i hjemmet, og derfor ikke noget, som skal pakkes væk, når man rydder op. Stilfuldt design og topkvalitet går op i en højere og holdbar enhed med KK Play Fold fra by KlipKlap, og så fås møblet i flere former og farver. Vælg mellem square eller circle. Multi grey eller blue grey.

Dette kvalitetsmøbel kan ikke undgå at sætte gang i kreativiteten og give børn og barnlige sjæle mulighed for at forme egne legeoplevelser. Om det er et foldbart bassin – evt. fyldt med farverige bolde – eller et dynamisk sofamøbel, lover denne alsidige perle uendelige muligheder for glad leg, naturligvis under voksenopsyn. De mange foldemuligheder og funktioner gør KK Play Fold til flere produkter i ét.

KK Play Fold – en sjov legeplads for store og små.

Sikkerhed

De to nyheder, Square og Circle, er godkendt helt ned til 0 år, så man kan trygt tage produktet i brug til en lille nyfødt baby.

Certificering

KK Play Fold er også OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret i den strengeste kategori, Class 1. Denne certificering giver forbrugeren sikkerhed for, at der ingen skadelige stoffer er i produktet af nogen art.

Hvem er by KlipKlap?

Virksomhedens vision er at designe funktionelle møbler og tilbehør i høj kvalitet med et stilfuldt udtryk. Møblerne stimulerer børns motoriske udvikling og indbyder samtidig til leg og samvær mellem børn og forældre.

Vejledende udsalgspris: DKK: 4.500

Tilgængelig uge 3, januar 2024

Link til highres billeder: https://we.tl/t-CbJqjqfmK2

For yderligere information, kontaktes:

Camilla Brandt Schmidt

Product Coordinator Kids & Babies

cbs@witt.dk

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

baby | børn | familie
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her

Annonce
Annonce
Annonce