15. oktober 2021  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Ovn

Damp og lyn-pyrolyse

Brandt har lanceret en ny, minimalistisk ovnserie med dampfunktion.

Ovn
15. oktober 2021  |   af Henrik Egede

Brandt har lanceret en ny, minimalistisk ovnserie med dampfunktion, hvor maden tilberedes mere skånsomt end i en almindelig ovn. Det holder på saft og kraft, ligesom farver og tekstur bevares. Bagværk hæver mere og får lettere en gylden og sprød skorpe. Stegen bliver både mør og sprød. Grøntsager og fisk bevarer flere vitaminer og mineraler. Derfor er damp-programmet tilføjet næsten alle ovnene i den nye Brandt-serie.

Hertil kommer effektiv pyrolyse, hvor ovnen opvarmes til 400-500 grader, så snavset brændes til aske, der efterfølgende nemt tørres op med en klud. Pyrolyserengøring tager normalt halvanden time, men her klares det på bare 39 minutter.

brandt | damp | ovn
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Hvad skal man med en kombiovn?
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

Siemens: kunstig intelligens giver bedre bagværk
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.

Sådan får du flest vitaminer ud af din mad
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]

Ventetid er en saga blot…
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Perfekt til hjemmebageriet
Præcis varmefordeling, stabil temperatur og lynhurtig opvarmning.

Ovnen har wi-fi og mikrobølger
Når ovnen er på nettet, kan du betjene den fra mobilen, uanset hvor

Fransk kogekunst
Nu lancerer franske Brandt en minimalistisk serie af ovne, der både har dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring.

Gode råd til brug af … ovn
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her gode råd til brug af ovnen.

Miele: Ovn med “madgenkendelse” får verdenspremiere i Danmark
Miele har udviklet to nye ovn-finesser, som firmaet i første omgang har valgt at teste på det danske marked. Den første finesse hedder Smart Food ID og fungerer ligesom mobilens ansigtsgenkendelse – bare med mad. Den anden nye finesse hedder Smart browning control, og den er specifikt rettet mod den evigt populære livret: pizza!

Pizza på to minutter
En kompakt indendørs pizzaovn


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce