17. november 2023  |   Små-el  |   Kaffe  |   Espresso  |   Små-el  |   Kaffe

Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien

Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet “House of Coffee.”

Kaffe
Sponseret indhold
17. november 2023  |   af SMEG

Smeg lancerer EGF03 espressomaskine og tager skridtet ind i kaffeverdenen

Smeg, det ikoniske italienske brand med sloganet Technology With Style tager nu et nyt skridt ind i kaffeverdenen med lanceringen af deres seneste innovation – EGF03 manuel espressomaskine i seks forskellige farver. Denne spændende nyhed følger Smegs målsætning om at tilbyde det nordiske marked en autentisk oplevelse af den italienske kaffekultur, og styrke deres position som et alsidigt brand med muligheder for alle typer af kaffeforbrugere.

Den nye manuelle espressomaskine kombinerer traditionel italiensk espressokunst med moderne teknologi for at give brugerne en smidig og lækker kaffebryggeoplevelse i deres eget hjem. Maskinen er udstyret med integreret kværn, trykmåler, temperaturkontrol og en brugervenlig dampdyse til mælkeskumning med to dampniveauer. Alt dette for at skabe en luksuriøs autentisk baristaoplevelse i dit eget hjem.

“Denne maskine har alt, man ønsker, for at lave virkelig god kaffe derhjemme. Det er den bedste hjemmemaskine, jeg nogensinde har brugt, og jeg har testet mange!” – siger Sara Hjälmås, masterbarista med omfattende erfaring inden for kaffebranchen, herunder at dømme ved seks svenske mesterskaber i baristahåndværk og latteart.

Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet “House of Coffee.” Dette afspejler Smegs engagement i at dele den italienske kaffekulturs lidenskab og traditioner med det nordiske folk.

Smeg EGF03 espressomaskine har været tilgængelig på markedet siden den 1. september 2023. For mere information om produktet, besøg www.smeg.dk eller kontakt os.

kaffe | kaffemaskiner | smeg
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Kaffe i farver
Melitta LatteSelect er en fuldautomatisk kaffemaskine i stilrent design. Den store farveskærm med billeder af de forskellige kaffedrikke giver en intuitiv betjening.

Mere avanceret end nogensinde
La Specialista Maestro er DE’LONGHIS mest avancerede manuelle kaffemaskine nogensinde.

Kompakt kaffespecialist
DE’LONGHIS nye La Specialista Arte tager det allerbedste fra La Specialistamodellerne...

Soul opfylder dine bønner
De'Longhis nye Primadonna Soul er udstyret med såkaldt Bean Adapt-teknologi, der automatisk tilpasser indstillingerne til den valgte bønne.

Gør kaffen sød og rund
Som den dygtige barista, der håndbrygger. OBH Nordicas nyeste kaffemaskine har blooming-funktion. .

Med filter
KitchenAid melder sig i år for første gang på kaffe-markedet

Electrolux: Alt til lækker morgenmad
Kaffemaskinen er belønnet med "Den gyldne bønne".

Melitta: Kompakt kvalitet til kaffen
Den prisbelønnede Avanza series 600 fylder minimalt på køkkenbordet.


Annonce
Annonce