28. oktober 2022  |   Små-el

Denne køkken-gadget hitter som aldrig før

De høje elpriser får kunderne til at flokkes om strømsparende produkter. Lige nu samler den helt store “hype” sig om de såkaldte airfryers, der både sparer strøm, tid og kalorier.

Små-el
28. oktober 2022  |   af Søren Bang Hansen

På dansk kunne man beskrive de små apparater som “luftfriture”. Selv pomfritter tilberedes nemlig med ingen eller næsten ingen olie, fordi maden opvarmes med intens og hastigt cirkulerende varmluft.
Modsat almindelige ovne er luftfrituren varm på et par minutter. Ofte går tilberedningen hurtigere, og det kræver i sagens natur mindre energi at opvarme et lille apparat end en stor, traditionel køkkenovn.
Som ekstra gevinst bliver maden efter manges mening både sprødere og mere saftig, når den tilberedes i en airfryer. Tips, opskrifter og ikke mindst begejstring deles flittigt på de sociale medier.

Kæmpe hype
Luftfrituren fås i flere afskygninger: Nogle modeller samler maden i en eller flere skuffer. Andre har indbygget drejearm, der automatisk rører rundt i maden. Der findes også udgaver, som ligner en traditionel mikroovn.
Hos Elgiganten oplever Jonathan Lorentzen, Sales Manager SDA, lige nu en stærkt stigende interesse for disse produkter.

– Airfryers er populære som aldrig før. Vi oplever en kæmpe hype omkring dem lige nu. Interessen skyldes dels, at airfryeren er utroligt alsidig og kan bruges til meget mere end blot friturestegt mad som pomfritter. Den kan tilberede alt fra kød og grøntsager til boller, kage og pizza. Samtidig er interessen steget i takt med energipriserne, fordi airfryeren ofte er mere energieffektiv end en almindelig ovn, fortæller Jonatahan Lorentzen.

airfryer | energipriser | køkkentrend
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Røremaskinen er stærk som en bjørn
Varimixer TEDDY 5L er røremaskinen over alle røremaskiner ifølge Witt Hvidevarer A/S, som har taget "bjørnen" ind i sit alsidige sortiment.

Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov – og mere til!
LeeLo: enestående vuggemotor med app-betjening som er skræddersyet til trætte forældre og deres guldklumper. Vuggemotoren kan alt, hvad alle andre vuggemotorer kan – PLUS MEGET MERE!

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

Dobbelt design-hæder til Wilfa
Wilfa har vundet to af verdens mest eftertragtede designpriser: Red Dot og iF Design Awards. Hæderen går til Probaker og Smooth Mix.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

En gammel fabriksbygning danner rammen om Thuesen Jensens nye showroom.
Her spiller det rå og upolerede rum op til de lækre og funktionelle produkter. Og det gamle rums sjæl har fået lov til at leve.

Mieles mikro-støvsuger suger designpriser til sig
Miele Boost CX1 lanceres i løbet af september. Boost CX1 kan prale af stærk ydelse, nem betjening - og hele to designpriser.


Annonce