26. juni 2023  |   Små-el

Dobbelt design-hæder til Wilfa

Wilfa har vundet to af verdens mest eftertragtede designpriser: Red Dot og iF Design Awards. Hæderen går til Probaker og Smooth Mix.

Små-el
26. juni 2023  |   af Søren Bang Hansen

Den norskejede virksomhed lægger vægt på funktionelt og brugervenligt design, og det er altså nu belønnet – konkret med Probaker køkkenmaskinen og Smooth Mix håndmixeren.

– Det er en fornøjelse at modtage priser fra to anerkendte institutioner for to produktdesigns efter omfattende udviklings- og designprocesser. Det ser vi som en bekræftelse på vores fokus og beslutsomhed i arbejdet med innovativ produktudvikling, siger Morten Hoff, administrerende direktør i Wilfa.

Grundigt vurderet

I forbindelse med Red Dot Award er produkterne grundigt gennemgået og vurderet efter blandt andet designkvalitet og innovationsgrad. At blive udvalgt blandt en stærk gruppe af deltagere er ifølge Red Dot Award et vidnesbyrd om produkternes ekstraordinære kvalitet.

iF Final-juryen vurderer hvert produkt ud fra fem kriterier: differentiering, form, funktion, idé og effekt. Både Probaker køkkenmaskinen og Smooth Mix håndmixeren fik høje karakterer på alle fem kriterier – med vægt på form og idé til Probaker og differentiering til Smooth Mix.

Probaker

Probaker køkkenmaskinen er designet til at udnytte funktioner, der er unikke for professionelle køkkenmaskiner, og med et minimalistisk udseende tilpasset det nordiske hjem. Produktets visuelle form er stærkt forbundet med funktionen.

I udviklingsprocessen har Wilfa og Eker Design samarbejdet med både det norske bagelandshold og håndplukkede, entusiastiske hobbybagere for at nå målet om at skabe en køkkenmaskine, der giver et professionelt bageresultat til alle brugere, uanset erfaring.

Smooth Mix

Håndmixeren Smooth Mix er designet og udviklet med brugervenlighed for øje. Her er lagt særlig vægt på piskerisenes geometri, som er optimeret til effektiv piskning af fløde, æggehvider og lignende.

I design- og udviklingsprocessen har Wilfa kombineret sine interne produktudviklingsressourcer med det norske designbureau Permafrost for at opnå optimale lav- og højhastighedsindstillinger – med drejningsmoment nok til at håndtere dejkroge og store arbejdsbelastninger.

Alt sammen i en sjældent stilfuld pakke.

design | wilfa
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Røremaskinen er stærk som en bjørn
Varimixer TEDDY 5L er røremaskinen over alle røremaskiner ifølge Witt Hvidevarer A/S, som har taget "bjørnen" ind i sit alsidige sortiment.

Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov – og mere til!
LeeLo: enestående vuggemotor med app-betjening som er skræddersyet til trætte forældre og deres guldklumper. Vuggemotoren kan alt, hvad alle andre vuggemotorer kan – PLUS MEGET MERE!

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

En ny, revolutionerende måde at spise is på
Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

En gammel fabriksbygning danner rammen om Thuesen Jensens nye showroom.
Her spiller det rå og upolerede rum op til de lækre og funktionelle produkter. Og det gamle rums sjæl har fået lov til at leve.

Denne køkken-gadget hitter som aldrig før
De høje elpriser får kunderne til at flokkes om strømsparende produkter. Lige nu samler den helt store "hype" sig om de såkaldte airfryers, der både sparer strøm, tid og kalorier.

Mieles mikro-støvsuger suger designpriser til sig
Miele Boost CX1 lanceres i løbet af september. Boost CX1 kan prale af stærk ydelse, nem betjening - og hele to designpriser.


Annonce
Annonce
Annonce