8. april 2022  |   Branchenyt  |   Marked

Dome & Domæne

Innovation? Det er der da ikke meget af inden for hvidevarebranchen …?

Marked
8. april 2022  |   af Henrik Egede

Innovation? Det er der da ikke meget af inden for hvidevarebranchen …? Det er da bare køleskabe som sædvanlig …

Det har jeg hørt mange gange gennem årene – og glæden er stor, hver gang påstanden kan modbevises. Der ER masser af innovation i branchen. I produkter, services og i måder at give forbrugeren oplevelser på.

Tag APPLiA-medlemmet Witt A/S i Herning. Witt A/S har i tre årtier ikke alene satset på nye produkter, men også på nye måder at gøre tingene på. For et par år siden byggede Witt et par såkaldte “domes”, runde træhuse, der lignede kæmpestore golfbolde meningsløst slået ind på området i nærheden af virksomhedens hovedkontor. 

Snart bliver den ene dome til Restaurant Domæne, en gourmet-restaurant i Gødstrup, der ifølge Herning Folkeblad (bag firewall) vil tage konkurrencen op med de mest kreative i landet. Restauranten, med moderne nordisk køkken som tema, skal drives af kok Jens Vincent (t.v. på billedet) og restaurantchef Joakim Thomassen. Åbningsdato er “inden så længe”.  

Innovation rimer godt på hvidevarer og de services, fx. madoplevelser, der følger med. 

Held og lykke, også med gastronomien i Gødstrup!   

innovation i hvidvarebranchen | restaurant domæne | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Hvidevarer tilbage i byens centrum
Miele åbnede 31. august sit nye Experience Center i København. Miele vil nudge og uddanne forbrugeren til bedre brug af produkterne.

Danskerne spenderer mere på køkkenrenovering
I en tid, hvor mange ellers holder igen med store forbrugsgoder, vokser ordrestørrelsen hos landets største køkkenrenoveringskæde. Ofte ryger der et par nye hvidevarer med i opgraderingen.

Den nordligste Elgiganten
Butikschefen er fritidsfanger - og det er mange af kunderne også. Hvidvare-Nyt har besøgt Elgiganten i nordgrønlandske Ilulissat.

Med Danmark som skyggemarked
Den grønlandske forbruger er tålmodig. Salg af hvidevarer og elektronik på verdens største ø er da også "business as unusual".

Hvidt & Frit vinder frem i mat marked
Trods generel afmatning har Hvidt & Frit vundet markedsandele, og kædedirektør Jørgen Højlund glæder sig over endnu et flot regnskab.

Usikre tider – ikke umulige
2023 kan blive bedre end 2022. Det var en overraskende påstand, analysehuset GfK kom med.

2022 blev næstbedste år nogensinde
Trods krise og krig: sidste år var et godkendt salgsår for hvidevarer – men der er store variationer i tallene.

All About Me
Endnu for tidligt at tale om et vendepunkt. Men det globale marked for hvidevarer og elektronik bliver positivt inden udgangen af 2023, spår GfK

Flere heste at spille på
Branchen for hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater er kommet gennem skiftende konjunkturer og corona med skindet på næsen.

2022 – bedre end 2020!
2022 blev trods krig og krise næstbedste år nogen sinde for salg af hvidevarer.

Black Friday blev ikke så sort endda
Man møder meget sortsyn for tiden, men Black Friday er stadig et vigtigt lyspunkt for salget af hvidevarer og elektronik i Danmark.