8. april 2022  |   Branchenyt  |   Marked

Dome & Domæne

Innovation? Det er der da ikke meget af inden for hvidevarebranchen …?

Marked
8. april 2022  |   af Henrik Egede

Innovation? Det er der da ikke meget af inden for hvidevarebranchen …? Det er da bare køleskabe som sædvanlig …

Det har jeg hørt mange gange gennem årene – og glæden er stor, hver gang påstanden kan modbevises. Der ER masser af innovation i branchen. I produkter, services og i måder at give forbrugeren oplevelser på.

Tag APPLiA-medlemmet Witt A/S i Herning. Witt A/S har i tre årtier ikke alene satset på nye produkter, men også på nye måder at gøre tingene på. For et par år siden byggede Witt et par såkaldte “domes”, runde træhuse, der lignede kæmpestore golfbolde meningsløst slået ind på området i nærheden af virksomhedens hovedkontor. 

Snart bliver den ene dome til Restaurant Domæne, en gourmet-restaurant i Gødstrup, der ifølge Herning Folkeblad (bag firewall) vil tage konkurrencen op med de mest kreative i landet. Restauranten, med moderne nordisk køkken som tema, skal drives af kok Jens Vincent (t.v. på billedet) og restaurantchef Joakim Thomassen. Åbningsdato er “inden så længe”.  

Innovation rimer godt på hvidevarer og de services, fx. madoplevelser, der følger med. 

Held og lykke, også med gastronomien i Gødstrup!   

innovation i hvidvarebranchen | restaurant domæne | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Alfreds anvisninger 
Hvordan lykkes man med at sælge kvalitetsprodukter i et trægt marked? Det var temaet, da APPLiA 18. april 2024 afholdt branchedag og årsmøde på KolleKolle i Værløse.

Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.

Januar 2024 var positiv  
For første gang i 14 måneder viser afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater en positiv udvikling.

Ztove – med en enkelt grads præcision
En mislykket pandekage var starten. På Fyn ligger en ung dansk virksomhed, der vil sikre, vi kan lave mad ved præcise temperaturer. Hvidvare-Nyt har besøgt Ztove, som er nyt medlem af APPLiA Danmark.

SMEG med usædvanligt tilbud 
Den italienske producent SMEG giver fra og med 1. februar 2024 et usædvanligt tilbud: prøv produkter i 100 dage i ro og mag - og returnér varerne med fuld fortrydelsesret.

2023 var noget hø
Markedet i 2023 var negativt. Lyspunkterne var bl. a. vaskemaskiner og især årets højdespringer: airfryeren!

Black Week er dobbelt op
GfK: Forbrugerne køber de dyrere "premium"-produkter i Black Week.

Whiteaway i stort opkøb
Hvidevarekoncernen Whiteaway Group har foretaget et strategisk opkøb af Bolind, som leverer hvidevarer til det almene boligmarked i Danmark.

Lyse udsigter for Black Friday?
Ny undersøgelse fra Dansk Industri viser, at detailhandlerne kan se frem til en god Black Friday – især når det gælder elektronik og el-udstyr.

Udfordrende Black Friday
3,4 mia. kr. er, hvad danske forbrugere forventes at købe ind for på i Black Friday og i Black Week 2023.

Whiteaway vinder markedsandele
Hvidevarekoncernen Whiteaway Group har offentliggjort årsregnskab for 2022/2023. Regnskabsåret, som blev afsluttet ved indgangen til august, viser en samlet omsætning på 2,3 mia. kr. og et resultat efter skat på 15 mio. kr.


Annonce
Annonce