23. januar 2023  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Kogeplade  |   Produktnyt

Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023

Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]

Kogeplade
Sponseret indhold
23. januar 2023  |   af EICO AS

Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere i 2023.

Hvor det før handlede om at være firstmover med downdraft hobs, så handler 2023 om at skille sig ud på et voksende marked. Det gør EICOs Phantom serie, som ikke kun skiller sig ud på elegance og æstetik, men i særdeleshed også i forhold til teknologi og knowhow. Det er dansk design med fokus på kvalitet, ydeevne og funktionelt design.

Phantom Shift tager førertrøjen

“Med Phantom Shift lægger vi os i førertrøjen med et gennemtænkt produkt, som slår konkurrenterne på flere parametre. Med Phantom Shift får kunderne markedets højeste lufthastighed på 7,0 m/s med onboard motor. Phantom Shift har en god brugerflade med markedets laveste lydniveau på kun 58dB(A) på højeste normal effekt. Phantom Shift er selvfølgelig også lavet i et tidløst design, som vil forskønne de skandinaviske køkkener i årene frem”, fortæller Niels Poulsen, CCO i EICO.

Dansk design med toptunede specifikationer og lækre detaljer

“Kigger vi på Phantom serien – herunder Phantom Shift – består den af kogeplade-teknologi fra tyske EGO og en motor fra tyske ebmpapst. Ebmpapst leverer blandt andet high-end motorer til andre kendte kvalitetsbrands i markedet. Det samme gør sig gældende for EGO, som står bag elektronikken til kogepladedelen. Med andre ord; vi har valgt det bedste af det bedste, når det kommer til tysk kvalitet og knowhow – hvilket også giver Phantom serien en høj driftsikkerhed. Det flotte sorte glas er produceret i Frankrig. Her har kvaliteten igen været i højsædet, og vi har igen samarbejdet med en producent, som også leverer til adskillige andre kvalitetsbrands i markedet”. Vi taler her om produkter, som alle er produceret i Vesteuropa af markedsledere indenfor branchen”, udtaler Niels Poulsen.

De små detaljer tæller 

Man kunne godt fristes til at tro, at når der har været så meget fokus på ydeevne og lydniveau, så er der ikke kælet for detaljerne. Men her viser EICO overskud til også at tilføje de små detaljer, som gør hverdagen lidt mere lækker. Der er tilføjet hvidt displaylys i modsætning til det røde lys, som mange måske kender fra lignende produkter i markedet. Det hvide displaylys giver et stilrent og lækkert udtryk, som dermed matcher lyset i ovnens display.

Fler-funktions produkter er kommet for at blive

“Én af de ting, vi har set på messer her i foråret – og som forbrugerne vil komme til at se meget mere til i de kommende år – er produkter, som gør hverdagen smartere og nemmere for os alle – og gerne med flere funktioner samlet i ét produkt. Det er Phantom Shift et godt eksempel på”, lyder det fra Niels Poulsen.

Less is more – fokus på rene linjer

Med over to år i pandemiens tegn har hverdagens prioriteter været under lup hos mange. Disse tankebaner har også haft betydning for, hvordan designere ser fremtiden.

”Vi kommer til at se afdæmpede nuancer og et tydeligt formsprog skaleret ned til kun det nødvendige – hvor designet vil være kendetegnet ved rene linjer og simple former. Det vil forbrugerne komme til at se mere af i 2023”, slutter Niels Poulsen.

EICO har markedets bredeste udvalg, når det kommer til downdraft hobs. Udover vores Phantom serie, har vi mange NikolaTesla-modeller fra Elica og Galileo-modeller fra Faber i sortimentet.

Læs mere om Phantom Shift og find nærmeste forhandler her 

Phantom Shift

Af EICO AS

EICO er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer, og inden for emhætter er virksomheden markedsledende. EICO samarbejder udelukkende med førende producenter på verdensbasis og fungerer som et videns- og kompetencehus med henblik på design, innovation og nærvær til kunderne. Målsætningen er til enhver tid at tilbyde en produktportefølje med kvalitetsprodukter, der har lang holdbarhed, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger – i et tidssvarende elegant design. EICO, der i 2021 kunne fejre sit 40-års jubilæum, har hovedkontor i Brønderslev, Danmark samt aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. Læs mere her: www.eico.dk.

aspiration hob | eico | phantom
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

Dansk kogeplade med præcis temperaturstyring
Danske Ztove præsenterer nu sin første egenproducerede induktionskogeplade med temperaturfølere i de medfølgende gryder og pander.

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  
Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]

Produktnyt
Vi samlede de nyeste produkter i markedet..


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce