15. marts 2020  |   Små-el  |   Kaffe

Drikker du filterkaffe?

Sage er i forvejen kendt for sine espressomaskiner. Nu lancerer de deres første filterkaffemaskine

Kaffe
15. marts 2020  |   af Henrik Egede

Sage er i forvejen kendt for sine espressomaskiner. Nu lancerer de deres første filterkaffemaskine; Sage the Precision Brewer. Den er både stor (1,8 liter), hurtig (markedets hurtigste drypfilter), præcis (temperaturstyring) – og med et væld af certificeringer.

Med en lang række indstillingsmuligheder, giver Precision Brewer mulighed for at lave fx hurtigbrygget kaffe, koldbrygget kaffe, langsom, stærk, iskold eller en kaffe med ens egne, personlige indstillinger. Maskinen har derudover seks forprogrammerede valg, så man kan komme hurtigt i gang.

Lav din egen cold brew kaffe

’Cold Brew’ er blevet utroligt populært. Som navnet indikerer, brygges kaffen med koldt vand. Det tager markant længere tid (4-24 timer), men giver til gengæld også nogle helt andre smagsnuancer. Mere blød, frugtig og sød og uden den beske syre som man kan opleve ved almindelig kaffebrygning. Cold Brew er blot ét ud af 6 programmer, du kan vælge.

Sage the Precision Brewer har udmærket sig som ’ECBC-kaffemaskine’, der sikrer optimal aromaudvikling og maksimal smagsoplevelse.

filterkaffemaskine | kaffemaskiner | sage
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Kaffe i farver
Melitta LatteSelect er en fuldautomatisk kaffemaskine i stilrent design. Den store farveskærm med billeder af de forskellige kaffedrikke giver en intuitiv betjening.

Mere avanceret end nogensinde
La Specialista Maestro er DE’LONGHIS mest avancerede manuelle kaffemaskine nogensinde.

Kompakt kaffespecialist
DE’LONGHIS nye La Specialista Arte tager det allerbedste fra La Specialistamodellerne...

Soul opfylder dine bønner
De'Longhis nye Primadonna Soul er udstyret med såkaldt Bean Adapt-teknologi, der automatisk tilpasser indstillingerne til den valgte bønne.

Gør kaffen sød og rund
Som den dygtige barista, der håndbrygger. OBH Nordicas nyeste kaffemaskine har blooming-funktion. .

Med filter
KitchenAid melder sig i år for første gang på kaffe-markedet

Electrolux: Alt til lækker morgenmad
Kaffemaskinen er belønnet med "Den gyldne bønne".


Annonce
Annonce
Annonce