5. september 2022  |   Politik  |   Madspild

Du smider 47 kg mad ud hvert år 

Spiseligt mad, vel at mærke. Ærgerligt, når det er så nemt at gøre noget ved. En af de bedste investeringer du kan foretage i dit køkken, er at anskaffe et Liebherr køleskab med BioFresh. Derved mindsker du både madspild og sparer penge.   Liebherrs kvalitetskøleskabe med BioFresh-teknologi giver dine madvarer optimale betingelser, så holdbarheden forlænges, […]

Madspild
Sponseret indhold
5. september 2022  |   af Witt

Spiseligt mad, vel at mærke. Ærgerligt, når det er så nemt at gøre noget ved. En af de bedste investeringer du kan foretage i dit køkken, er at anskaffe et Liebherr køleskab med BioFresh. Derved mindsker du både madspild og sparer penge.  

Liebherrs kvalitetskøleskabe med BioFresh-teknologi giver dine madvarer optimale betingelser, så holdbarheden forlænges, smagen bibeholdes, madspild undgås, og du sparer penge. What’s not to like?

Men er et Liebherr køleskab ikke dyrere end et almindeligt køleskab? ”Jo, på købsdagen, men et almindeligt køleskab uden den rette teknologi vil over årene være markant dyrere – og med et Liebherr køleskab vil du dagligt mærke en betydelig mere friskhed og holdbarhed i dine madvarer”, fortæller Dennis Juelsgaard, Product Manager for Liebherr hos Witt A/S. ”Faktisk sparer du også tid, da du ikke skal handle så ofte.” Vidste du i øvrigt, at alle funktionelle dele i et Liebherr skab testes til minimum 15 års brug?

Torsdag den 29. september er Danmarks nationale Madspildsdag, og Liebherr sætter i den forbindelse yderligere fokus på deres patenterede BioFresh system, som er med til at reducere madspild betydeligt.

Læs mere om Liebherr: https://www.witt.dk/brands/liebherr

Fakta om madspild*:

  • En familie på 4 i Danmark smider i gennemsnit mad ud for 7200,- kr. om året
  • Hver dansker smider hvert år 47 kg mad ud 
  • Hvis madspild var et land, ville det være den 3. største klimasynder – kun overgået af USA og Kina.  

Liebherr: I over 65 år har Liebherr produceret kvalitetskøleskabe, der gang på gang indtager førstepladsen i alverdens tests. En af årsagerne findes i deres mange unikke, integrerede teknologier, der holder madvarerne friske længst muligt. 

BioFresh erLiebherrs patenterede teknologi, der sørger for en konstant temperatur tæt på 0°C og en perfekt luftfugtighed, så næringsstofferne bevares meget længere end i traditionelle køleskabe. Holdbarheden og friskheden på det meste frugt og grønt kan forlænges ved at opbevare det i en BioFresh-skuffe (undtagen tomater). Det er endda bevist, at vitaminindholdet på frugt og grønt kan stige.

*) https://www.stopspildafmad.dk/madspild.html

Et almindeligt køleskab uden den rette teknologi vil over årene være markant dyrere – med et Liebherr køleskab vil du dagligt mærke en betydelig mere friskhed og holdbarhed i dine madvarer.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

hvidevarer | køleskab | kvalitet | liebherr | madspild | miljø | undgåmadspild | witt
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Glædelig Stop-madspild-dag!
Hver dag har snart sin sag, men den 29. september gælder det en af de vigtige: Hvordan reducerer vi madspild?

Køkkenklima
Magtesløshed. Rapporter viser, at mange føler sig magteløse over for klimaudfordringen.

Madspild: holdning og teknologi
En tredjedel af alle producerede fødevarer går til spilde. Hvis madspild var et land, ville det være verdens tredjestørste klimasynder - efter USA og Kina!

Selina Juul – Årets Europæer
SELINA JUUL, som siden 2008 har kæmpet for at gøre kampen mod madspild til en folkebevægelse, er blevet udnævnt til "årets europæer 2020".

Pioner får fornem pris for at sætte tal på madspil
Klaus Jørgensen fra Landbrug & Fødevarer var den første, der for 13 år siden fik sat fokus på omfanget af danskernes madspild. Talknuseren belønnes med en pris for sin mangeårige indsats.


Annonce
Annonce
Annonce