27. juni 2024  |   Branchenyt

Efteruddannelse går i gang nu  

Det nytter ikke at råbe “grøn omstilling” og “mere reparation” af hvidevarer, hvis der ikke er nogen til at reparere.

Branchenyt
27. juni 2024  |   af Henrik Egede

Derfor hilser APPLiA Danmark med stor glæde, at Syddansk Erhvervsskole i Odense (og Vejle) fra august genstarter AMU-kurserne, der skal efteruddanne kursister til en fremtid som reparatør af hvidevarer mm.

Se her, hvilke kurser Syddansk Erhvervsskole kan byde på i august-december 2024 – og tag fat i skolen, hvis du, din virksomhed eller dine bekendte har interesse i et sådant forløb.

I en tid, hvor der er en stigning i antallet af reparationer og importerede reservedele, er det yderst vigtigt, at der uddannes kompetente reparatører til at håndtere dem. 

amu-kurser | efteruddannelse | odense | reparatør | syddansk erhvervsskole | uddannelse
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt satser på træningsudstyr
Distributionen af træningsmaskiner fra Total Gym overtages af Witt, som hermed bekræfter sin status som et af de mest alsidige medlemmer af APPLiA Danmark.

Fodbold sælger fjernsyn
Power forventer 20 % stigning i tv-salget under sommerens EM i fodbold. Erfaringen viser nemlig, at store sportsbegivenheder gør underværker for tv-salget.

APPLiA på folkemøde  
Inden længe er der folkemøde på Bornholm - og APPLiA er inviteret med i år.

Årets produkt 2024 
Norge har haft det i årevis - og nu får Danmark det også: en pris for årets bedste produkter inden for hvidevarer og elektronik.

Gå de vrede unge i møde…
APPLiA Europas formand opfordrer industrien til at sætte et eksempel.

Lov uden konsekvens
Som borger, som erhvervsdrivende og som forbruger har man en naturlig interesse i, at landets love håndhæves.

Norge 100 år – 18. juni 2024 
Den 18. juni 1924 kl. 14 trådte 33 herrer sammen på Oslo Børs. De stiftede en forening til varetagelse af fælles interesser for "radiointeresserede" firmaer.

Marked: Fin april 
Markedet 2024 er ikke kommet flyvende fra start. April-afsætningen for hårde hvidevarer i Danmark var dog, isoleret set og målt med APPLiA Danmark markedsdata, opløftende. En fremgang på 8% i værdi og 10,6% i styksalg.

2025 kan blive vendepunktet
Forbrugertillid er på vej tilbage - 2025 kan blive året, hvor afsætningen vender.

“En Amazon på reservedele”
Reservedele findes. 18 mio. reservedele til hvidevarer og elektronik ligger klar hos ASWO i Nordtyskland til at blive sendt ud i Europa via servicepartnere.

APPLiA Commercial – nyt netværk 
Ny EU-regulering og en række nye lovkrav er på vej til de virksomheder, der sælger hvidevarer til det professionelle marked.


Annonce
Annonce
Annonce