15. oktober 2021  |   Branchenyt  |   Retail

ELGIGANTEN: 20 år og ny logistik

ELGIGANTEN fejrer i disse dage, at kæden har været 25 år på det danske marked.

Retail
15. oktober 2021  |   af Henrik Egede

ELGIGANTEN fejrer i disse dage, at kæden har været 25 år på det danske marked – uden at virksomheden, med adm. dir. Peder Stedal i spidsen, står stille af den grund.

15. september har Elgiganten åbnet en logistik-hub i Taulov Dry Hub ved Fredericia (billedet). Målet med at leje sig ind i det nye logistik-center er ”en bedre kundeoplevelse i hele kæden”.

Elgiganten har med logistikken på plads accelereret sine vækstplaner. Der åbnes i efteråret 2021 nye varehuse i Ringsted, Rønne og Fredericia, ligesom et nyt varehus i Kalundborg er på vej i 2022.

elgiganten
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Detailhandlen 2022:
Hvor står vi, og hvad er i vente? Et højdepunkt på APPLiA’s branchedag 28. april var debatten med Elgigantens direktør Peter Stedal og Whiteaways chef for e-commerce Jacob Balshøj. De to gjorde status over aktuelle udfordringer og løftede blikket mod fremtidens marked. Her er de vigtigste pointer.

Hvidevare-gazelle i Kalundborg
Tour de France-feltet svinger forbi en af landets bedst etablerede hvidevarebutikker. Den lokale Punkt 1 i Kalundborg er flere gange blevet Gazelle-virksomhed i dagbladet Børsen.

Whiteaway køber Frigor  
Viborg-virksomheden Vibocold A/S har solgt varemærket Frigor til Whiteaway Group, der fremover vil have Frigor-produkter som private label.

Euronics: nordens største indkøber
Euronics, Nordens største indkøber af hvidevarer, kom ud af 2021 med et resultat på primær drift på 9,17 mio. kr.

Punkt 1 leverer varerne i Kalundborg
Når der står lystbåde parkeret i vejsiden, nærmer man sig havet.

Status og fremtid for detailhandlen
Et højdepunkt på APPLiA's branchedag dette forår var debatten med Elgigantens direktør Peter Stedal og Whiteaways chef for e-commerce Jacob Balshøj.

El-Salg med det hele
El-Salg-kæden har lanceret et nyt finansieringskoncept for hvidevarer, der læner sig op ad de populære abonnementstjenester.

POWER med repower
Brugt elektronik kan blive til ny indtjening.

Elgiganten beholder førertrøjen
Elgiganten har i første halvår af 21/22 tangeret sin omsætningsrekord fra året før – og dermed cementeret sin position som markedsleder inden for handel med hvidevarer og elektronik.

EL-Salg lancerer ny finansieringsmodel for hvidevarer
EL-Salg-kæden er klar med et nyt finansieringskoncept for hvidevarer, der læner sig op ad de populære abonnement-tjenester.

Ny indtjening på brugt udstyr
Brugt elektronik kan bliv