9. januar 2023  |   Små-el  |   Køkkenmaskiner  |   Produktnyt

En ny, revolutionerende måde at spise is på

Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums! Du kender det sikkert. Du køber en liter is […]

Køkkenmaskiner
Sponseret indhold
9. januar 2023  |   af Witt
Med TooA ismaskinen har du altid frisklavet is. Portionsvis,

Is er altid godt, men FRISKLAVET IS er … uimodståeligt! Den italienske is har altid været i en liga for sig. Med den revolutionerende ismaskine fra italienske TooA kan du nu tilberede ægte italiensk gelato portionsvis. Altid frisklavet. Uden tilsætningsstoffer. Højeste kvalitet. Intet spild. Bare mums!

Du kender det sikkert. Du køber en liter is til desserten lørdag aften, og resten ryger i fryseren. Der ligger det så og fylder i den halvtomme emballage. I evigheder. Du er ikke alene. Tværtimod. Derfor giver det så utrolig god mening, at du nu kan tilberede frisklavet is derhjemme. Portionsvis, på blot 3 minutter – og endda ægte italiensk gelato af allerhøjeste kvalitet.

Vi elsker italiensk is

De nordiske lande ligger i top over de mest is-elskende nationer i verden – og den italienske variant har altid været vores favorit. TooAs revolutionerende koncept giver dig nu mulighed for at spise frisklavet is med lige præcis den smag du ønsker, når du vil. Der er 11 smagsvarianter at vælge imellem, og de består alle af 100% rene råvarer af højeste kvalitet, uden kunstige tilsætningsstoffer, emulgatorer eller stabilisatorer.

Velkommen til en verden af ægte italiensk is, uden at din fryser er fyldt op. App’en genkender og tilbereder hver enkelt smagsbrik.

 1. Scan QR-koden på brikken
 2. Hæld indholdet i TooA-maskinen
 3. Tryk på Start

Frisklavet gelato på 3 minutter!

TooA – meget mere end en is:

 • Madspild: Du laver altid kun den mængde is, der spises. 
 • Friskhed: Isen er altid frisklavet.
 • Miljøvenlighed og bæredygtighed: Systemet kræver ingen kølekæde, og emballagen er naturligvis plasticfri – og genbruges.
 • Tilgængelighed: Frisklavet is på få minutter.
 • Brugervenlighed: Nemt og hurtigt. Via appen scanner du QR-koden på isbrikken, så resultatet får den helt rigtige konsistens.

Klar til en ny, revolutionerende måde at spise is på? TooA er tilgængelig fra ultimo januar 2023 hos udvalgte forhandlere. Vejledende priser fra 2999,- DKK.

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-uC9c81Vu4i

Vidste du at:

 • Gelato indeholder kun 2-9% fedt, mens den klassiske is indeholder 18-30% fedt.
 • Gelato indeholder kun halvdelen af det antal kalorier almindelig klassisk flødeis indeholder.
 • Der er ingen kunstige farvestoffer eller ingredienser i den gelato, TooA laver.
 • Gelato har et højt indhold af både proteiner, vitamin B, calcium og fosfor, som er vigtigt for et sundt helbred.

TooA:

Det italienske navn, TooA, er inspireret af det italienske ord ”tua” der betyder ”dine”. Det store T står for Technology (en revolutionerende maskine) og A’et for Artisanship (håndværk), dvs. autenciteten og kærligheden til de ægte og velsmagende opskrifter. TooA ønsker at give alle mulighed for at nyde ægte italiensk is nemt og praktisk – derhjemme.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt med forårsbobler 
Foråret er over os - og dermed er det tid til vand og drinks med bobler i.

Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

Røremaskinen er stærk som en bjørn
Varimixer TEDDY 5L er røremaskinen over alle røremaskiner ifølge Witt Hvidevarer A/S, som har taget "bjørnen" ind i sit alsidige sortiment.

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]


Annonce
Annonce
Annonce