15. juni 2021  |   Trends  |   Det smarte hjem  |   Små-el  |   Støvsugere  |   Robots

Endnu smartere rengøring

iRobot har fået en softwareopdatering og tilretter rengøringen til din hverdag. Også gulvvaskeren Braava jet m6 har lært nye tricks.

Robots
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

De wi-fi-tilsluttede rengøringsrobotter fra iRobot tilbyder personlige rengøringsforslag baseret på din hverdag, ligesom de foreslår ekstra rengøring i pollensæsonen, og når dine kæledyr fælder. Nu har iRobot frigivet en softwareopdatering, som gør rengøringen endnu smartere:

• Robotten opdager (via placeringen af din mobiltelefon), når du forlader hjemmet, og starter rengøringen, så snart du er ude ad døren. Er den ikke færdig, inden du kommer hjem, stopper den automatisk. På den måde får du rene gulve – uden at blive forstyrret.

• Har du glemt at starte robotstøvsug eren i god tid, inden gæsterne kommer? Via appen kan du se, hvor lang tid det tager at støvsuge de rum, du har behov for (gælder modeller med smart-mapping).

• Med tidsbegrænset rengøring kan du sætte robotten til at støvsuge i et interval på 15, 30 eller 45 minutter, hvorefter den automatisk returnerer til ladestationen.

• Har du gulvvasker-robotten Braava jet m6, kan du i Home-appen udpege høje dørtrin og tillade, at robotten forsøger at køre over dem uden at sætte sig fast.

app | irobot | robotstøvsuger | smart home
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Samsung: styr med apps
Det digitale hjem styres af apps - for on-boarding af nye produkter, for energiforbrug og for at slukke produkterne.

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Robotten genkender hunde-hømhøm
Det kan være slemt nok, hvis hunden af og til efterlader små uheld på stuegulvet.

Støvsuger med kunstlig intelligens
SAMSUNGs Jet Bot AI+ er verdens første robotstøvsuger med Intels Movidius A1-processor.

Nyhed fra Thermex

Robot med bedre børster
Dette efterår lancerer Miele en ny robotstøvsuger (RX3), som er opdateret med nye effektive sidebørster. Motoren er også forbedret, og sammen med de nye børster betyder det, at Miele lover 25 % bedre rengøring end med forgængeren. Med en højde på bare 8,5 cm kan RX3 komme ind under sofaen og andre lave møbler. Den […]

Ventiler styres efter behov
Med Ventmex-programmet tilbyder Thermex en løsning i form af ventiler. Når emhætten tændes, lukkes ventilen i badeværelset til et minimum, så suget koncentreres i emhætten.


Annonce
Annonce
Annonce