Nu lancerer franske Brandt en minimalistisk serie af ovne, der både har dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring.
Når det gælder kogekunst, er franskmændene i en liga for sig. Nu lancerer franske Brandt en minimalistisk serie af ovne, der både har dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring.
Damp er blevet populært i ovne, fordi maden tilberedes mere skånsomt og ved lavere temperaturer end i en almindelig ovn. Det holder på madens saft og kraft, ligesom farver og teksturer bevares. Bagværk hæver bedre og får lettere en gylden og sprød skorpe. Stegen bliver både mør og sprød. Grøntsager og fisk bevarer flere vitaminer og mineraler. Derfor er damp-programmet tilføjet næsten alle ovnene i den nye Brandt-serie.
Pyrolyserengøring betyder, at ovnen renser sig selv. Det sker ved, at ovnen varmes op til 400 – 500 grader, så snavset brændes til aske, som nemt tørres op med en klud. Pyrolyse tager normalt op mod halvanden time, men her klares det på bare 39 minutter.
Brandts stilfulde ovnserie passer ind i alle køkkener med deres 100 % sorte look og fås i butikkerne fra 1. juni.
brandt | damp | ovn | pyrolyseLæs også....
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her gode råd til brug af ovnen.
Miele har udviklet to nye ovn-finesser, som firmaet i første omgang har valgt at teste på det danske marked. Den første finesse hedder Smart Food ID og fungerer ligesom mobilens ansigtsgenkendelse – bare med mad. Den anden nye finesse hedder Smart browning control, og den er specifikt rettet mod den evigt populære livret: pizza!