15. juni 2021  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Ovn

Fransk kogekunst

Nu lancerer franske Brandt en minimalistisk serie af ovne, der både har dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring.

Ovn
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

Når det gælder kogekunst, er franskmændene i en liga for sig. Nu lancerer franske Brandt en minimalistisk serie af ovne, der både har dampfunktion og effektiv pyrolyserengøring.

Damp er blevet populært i ovne, fordi maden tilberedes mere skånsomt og ved lavere temperaturer end i en almindelig ovn. Det holder på madens saft og kraft, ligesom farver og teksturer bevares. Bagværk hæver bedre og får lettere en gylden og sprød skorpe. Stegen bliver både mør og sprød. Grøntsager og fisk bevarer flere vitaminer og mineraler. Derfor er damp-programmet tilføjet næsten alle ovnene i den nye Brandt-serie.

Pyrolyserengøring betyder, at ovnen renser sig selv. Det sker ved, at ovnen varmes op til 400 – 500 grader, så snavset brændes til aske, som nemt tørres op med en klud. Pyrolyse tager normalt op mod halvanden time, men her klares det på bare 39 minutter.

Brandts stilfulde ovnserie passer ind i alle køkkener med deres 100 % sorte look og fås i butikkerne fra 1. juni.

brandt | damp | ovn | pyrolyse
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Hvad skal man med en kombiovn?
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Prisvindende pizzaovne er det nye sort fra Witt!
Design, funktionalitet og sublim smag går op i en sprødere enhed med de nye pizzaovne fra Witt, og nu har ETNA-serien vundet Good Design og German Design Award! De spritnye pizzaovne fra Witt er klar til at indtage 2023, og at ovnene nu er hædret med både Good Design og German Design Award, viser med […]

Siemens: kunstig intelligens giver bedre bagværk
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.

Sådan får du flest vitaminer ud af din mad
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]

Ventetid er en saga blot…
Witt pizzaovn, med roterende sten og dobbeltbrænder, holder på varmen og bager lynhurtigt pizza efter pizza!

Ovnen har wi-fi og mikrobølger
Når ovnen er på nettet, kan du betjene den fra mobilen, uanset hvor

Perfekt til hjemmebageriet
Præcis varmefordeling, stabil temperatur og lynhurtig opvarmning.

Damp og lyn-pyrolyse
Brandt har lanceret en ny, minimalistisk ovnserie med dampfunktion.

Gode råd til brug af … ovn
Selv de grønneste hvidevarer bliver sorte, hvis du bruger dem forkert. Her gode råd til brug af ovnen.

Miele: Ovn med “madgenkendelse” får verdenspremiere i Danmark
Miele har udviklet to nye ovn-finesser, som firmaet i første omgang har valgt at teste på det danske marked. Den første finesse hedder Smart Food ID og fungerer ligesom mobilens ansigtsgenkendelse – bare med mad. Den anden nye finesse hedder Smart browning control, og den er specifikt rettet mod den evigt populære livret: pizza!

Pizza på to minutter
En kompakt indendørs pizzaovn


Annonce
Annonce
Annonce