11. juli 2022  |   Trends  |   Sommerklar

Frisk luft til bord og gulv

Nu kan hedebølgen bare komme an, for Thermex ruster os til sommeren med to ventilatorer..

Sommerklar
11. juli 2022  |   af Søren Bang Hansen

Nu kan hedebølgen bare komme an, for Thermex ruster os til sommeren med to ventilatorer, der umiddelbart ser meget forskellige ud. De er dog begge propelløse og meget støjsvage – fra 13 til 45 db(A). Wattforbruget er for begge modeller opgivet til max 26 W.

• Jet Ball er en kugleformet bordventilator med futuristisk design i sort PVC. Den smarte konstruktion drejer både vandret og lodret, så luften spredes til et større område. Et jetsystem med mikrodyser letter rengøringen. Den kølige kugle har digitalt display, og der medfølger en lille fjernbetjening med timer.

• Jet Tower er en gulvventilator i et slankt rør-design, der leder tanken hen på eksklusive højttalere. Den er udført i en kombination af hvid PVC og stål med en svævende effekt ved foden, der markeres af en dekorativ lyseffekt. Også her får du oscillerende køling, digitalt display, nem rengøring og en fiks lille fjernbetjening.

Jet Tower ligner mest en eksklusiv højttaler.

Total Komfort

Dit velvære afhænger både af temperatur og luftfugtighed. MyECO RealFeelfunktionen registrerer og påvirker begge dele for at opnå og bevare den ønskede komfort, samtidig med at der spares op til 30 procent på energiforbruget.

Geofencing-funktionen registrerer, hvor du er gennem din mobil, og appen tænder automatisk apparatet, så du kommer hjem til en bolig med den ønskede temperatur.

Pinguino kan køle lokaler op til 120 kubikmeter, og med de motoriserede lameller kan luftstrømmen rettes derhen, hvor der er mest brug for den.

Faktisk er Pinguino Care4Me et veritabelt Kinderæg med hele tre funktioner: Udover afkøling på varme sommerdage, fjernes overskydende fugt i den våde sæson, og du kan også nøjes med blot at ventilere lokalet.

Med hele tre funktioner er Pinguino klimaanlæggets svar på Kinderægget.
jet ball | jet tower | myeco realfeel | pinguino | thermex | ventilatorer
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
8 kilo isterninger i skuffen
Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Stilren luftrenser til pollensæsonen
Pollen, støvpartikler, os fra madlavningen… Det hele er med til at forværre luftkvaliteten i hjemmet.

Et væld af lækre konsistenser
Nu lancerer Braun en blender, som giver dig lige den konsistens, du leder efter til din madlavning.

Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Tril ud i sommerlandet
Man ser dem overalt på denne årstid – især i byerne, hvor elektriske løbehjul er et smart og bekvemt alternativ til cyklen.

Drik din køkkenhave
Frugt, bær og grøntsager fra haven forvandles til sund og lækker juice, når du propper høsten i Witt Premium Slowjuicer.

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Sommerklar!
Sommeren er over os – og så skal man ikke gå ned på udstyr. Måske kunne du bruge en transportabel gasgrill til sommerens udflugter? En blender til iskolde smoothies? En robotklipper til græsplænen? Eller et vinkøleskab til sæsonens svalende rosé-nydelser? Vi har samlet en række aktuelle produkter, som hver især er med til at gøre sommeren til noget særligt.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce