16. marts 2024  |   Forbrugerelektronik

Hisense introducerer laser-TV til gaming

Hisense går sammen med Xbox for at sikre den ultimative gaming- og underholdningsoplevelse med banebrydende laserteknologi.

Forbrugerelektronik
16. marts 2024  |   af Søren Bang Hansen

Hisense satser stort på de såkaldte laser-TV, som er en avanceret projektor, der placeres med ultrakort afstand til billedet, så løsningen i praksis er lige så nem at håndtere som en fladskærm – bare med et langt større billede.
Denne teknologi bringer nu gaming til næste niveau med muligheden for at spille på over 100-tommer store skærme for en ekstra fordybende oplevelse.
Et laser-TV fra Hisense er udstyret med “game mode”-teknologi, som takket været høj opdateringshastighed og ultralav forsinkelse sikrer en gnidningsfri spiloplevelse.
– Hisense stræber ikke blot efter at udvikle førsteklasses produkter, men også efter at levere en helstøbt oplevelse, der er skræddersyet til gaming og hjemmeunderholdning. Gennem vores samarbejde med “Designed for Xbox” programmet ønsker vi at forbedre gaming-oplevelsen, så forbrugere i Norden kan få den ultimative gaming-oplevelse hjemme i stuen, siger Daniel Eriksson, nordisk salgsdirektør for TV hos Hisense.
Under årets CES-messe i januar præsenterede Hisense en række nye laser-TV-modeller, der alle kan tilsluttes en Xbox-konsol. Modellerne har den seneste lyd- og billedteknologi, som garanterer et virkelighedstro billede med imponerende kontrast, dybde og farver.
De nye modeller kan købes fra efteråret 2024.
Hisense er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik og husholdningsapparater. Virksomheden, der startede som en lille radiofabrik i Qingdao, Kina, er nu til stede i 160 lande og regioner rundt om i verden.

spil
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Nu skal fingerringen være smart
På Mobile World Congress i Barcelona har Samsung løftet sløret for Galaxy Ring, der efter planen skal sendes på markedet senere i år.

Populære JBL-højttalere opgraderes
De nye bærbare højttalere har bedre lyd, nye farver - og Auracast til nem sammenkobling af flere højttalere.


Annonce