25. maj 2023  |   Hvidevarer  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Ovn

Hvad skal man med en kombiovn?

Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Hvidevarer
Sponseret indhold
25. maj 2023  |   af Witt

Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Er du ikke hoppet med på kombiovnbølgen? Måske er din standardovn tilstrækkelig i alle henseender – størrelse, kapacitet, hastighed, funktioner – og så er det jo alletiders. Ingen grund til at opfinde særlige behov. Men når huset er fuldt af gæster, og der laves meget mad i køkkenet på én gang – og ved forskellige temperaturer eller funktioner – er kombiovnen et hit. Som en ekstra ovn, så du kan kokkerere simultant med to ovne og således få al maden færdig på samme tid, uden at dele af menuen bliver kedelig, fordi den har været færdigtilberedt i 15-20 min.

Lille, hurtig og alsidig

Kommer du sent hjem en aften og skal have opvarmet en lille portion mad, er kombiovnens mikrobølger hurtigere (og billigere) end den traditionelle ovn. Desuden fylder kombiovnen ikke meget i køkkenet. Du får alle gængse ovnfunktioner og sparer tid, plads – og penge i form af en lavere elregning.  

Multifunktionel

Det mest geniale ved en kombiovn er multifunktionaliteten. I stedet for at investere i to, eller flere, separate ovne, får du det hele i én. Den mest brugte kombination er mikrobølge og almindelig ovn. Overvejer du en kombiovn, har Brandt en driftssikker mikro/kombiovn med smarte detaljer og et 40 liters fuld emaljeret ovnrum, der gør rengøringen til en leg: https://www.witt.dk/brands/brandt/produkter/brandt-bkc7154bb-micro-kombiovn

Brandt:

Brandt er en anerkendt fransk hvidevareproducent, der startede tilbage i 1924. Siden har Brandt formået at sprede sig til resten af Europa og er i dag en af Europas største og mest erfarne producenter af hårde hvidevarer. I sortimentet indgår både ovne, mikroovne, kogeplader, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe og meget mere. Hvert innovative produkt fra Brandt afspejler stærk miljømæssig ekspertise og know-how. Brandt bestræber sig på at være et socialt ansvarligt brand, der prioriterer menneskelige relationer, relevant innovation, kvalitet og holdbarhed, alt imens der tages højde for påvirkning af miljøet.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Samsung lancerer effektive vaskemaskiner med AI
Samsung har netop annonceret deres nye line-up af vaskemaskiner, som udmærker sig med lavt energiforbrug og avancerede AI-funktioner.

Vi vasker tøj med dårlig samvittighed
Næsten hver anden dansker har dårlig samvittighed over, hvordan vores tøjvask påvirker miljøet. Det viser en undersøgelse fra Electrolux - som også har et bud på, hvordan vi løser problemet.

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Dansk kogeplade med præcis temperaturstyring
Danske Ztove præsenterer nu sin første egenproducerede induktionskogeplade med temperaturfølere i de medfølgende gryder og pander.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Opvasker med varmepumpe
En verdensnyhed. Sådan beskriver Blomberg sine nye opvaskemaskiner med varmepumpe-teknologi, som sænker strømforbruget.

Samsung tror på det kloge køleskab
Drømmen om at gøre køleskabet til hjemmets digitale samlingspunkt lever videre – nu i 32 tommer.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.


Annonce
Annonce
Annonce