25. maj 2023  |   Hårde hvidevarer  |   Hårde hvidevarer  |   Varm  |   Ovn

Hvad skal man med en kombiovn?

Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Hårde hvidevarer
Sponseret indhold
25. maj 2023  |   af Witt

Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Er du ikke hoppet med på kombiovnbølgen? Måske er din standardovn tilstrækkelig i alle henseender – størrelse, kapacitet, hastighed, funktioner – og så er det jo alletiders. Ingen grund til at opfinde særlige behov. Men når huset er fuldt af gæster, og der laves meget mad i køkkenet på én gang – og ved forskellige temperaturer eller funktioner – er kombiovnen et hit. Som en ekstra ovn, så du kan kokkerere simultant med to ovne og således få al maden færdig på samme tid, uden at dele af menuen bliver kedelig, fordi den har været færdigtilberedt i 15-20 min.

Lille, hurtig og alsidig

Kommer du sent hjem en aften og skal have opvarmet en lille portion mad, er kombiovnens mikrobølger hurtigere (og billigere) end den traditionelle ovn. Desuden fylder kombiovnen ikke meget i køkkenet. Du får alle gængse ovnfunktioner og sparer tid, plads – og penge i form af en lavere elregning.  

Multifunktionel

Det mest geniale ved en kombiovn er multifunktionaliteten. I stedet for at investere i to, eller flere, separate ovne, får du det hele i én. Den mest brugte kombination er mikrobølge og almindelig ovn. Overvejer du en kombiovn, har Brandt en driftssikker mikro/kombiovn med smarte detaljer og et 40 liters fuld emaljeret ovnrum, der gør rengøringen til en leg: https://www.witt.dk/brands/brandt/produkter/brandt-bkc7154bb-micro-kombiovn

Brandt:

Brandt er en anerkendt fransk hvidevareproducent, der startede tilbage i 1924. Siden har Brandt formået at sprede sig til resten af Europa og er i dag en af Europas største og mest erfarne producenter af hårde hvidevarer. I sortimentet indgår både ovne, mikroovne, kogeplader, opvaskemaskiner, køle-/fryseskabe og meget mere. Hvert innovative produkt fra Brandt afspejler stærk miljømæssig ekspertise og know-how. Brandt bestræber sig på at være et socialt ansvarligt brand, der prioriterer menneskelige relationer, relevant innovation, kvalitet og holdbarhed, alt imens der tages højde for påvirkning af miljøet.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Opvasker med varmepumpe
En verdensnyhed. Sådan beskriver Blomberg sine nye opvaskemaskiner med varmepumpe-teknologi, som sænker strømforbruget.

Samsung tror på det kloge køleskab
Drømmen om at gøre køleskabet til hjemmets digitale samlingspunkt lever videre – nu i 32 tommer.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Smart rørføring fra emhætten gavnet dit indeklima
EICO Prime Flow er en ny og patenteret systemløsning til rørføring, der samles uden brug af værktøj eller tape.

Ny hovedkatalog fra RørosHetta
Vores nye katalog indeholder mange spændende nyheder.

Kompakt vinkøleskab med Vivino
Asko har netop introduceret en kompakt udgave af deres avancerede vinkøleskab med adgang til Vivino, som hjælper med at holde styr på din vinsamling.

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

Liebherr høster endnu en anerkendt designpris
Same procedure as last year, fristes man til at sige, for designpriserne har det med at regne ned over Liebherrs køle- og fryseskabssortiment. Det nye år starter også godt, for flere af Liebherrs køleskabe er netop hædret med den internationale ’German Design Award 2023’.   I alt 9 fritstående Liebherr køleskabe er blevet hædret med […]

Downdraft hobs vil vinde endnu mere frem i 2023
Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt downdraft hobs – aspiration hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Downdraft hobs, eller induktionskoge-sektion med integreret emhætte, er blevet det nye sort, og noget som forbrugerne efterspørger i stor stil. Den tendens vil kun udvikle sig endnu mere […]