24. november 2021  |   Hvidevarer  |   Branchenyt  |   Marked

Ny kollektion fra Vestfrost

Hos Vestfrost har vi altid stræbt efter at være lidt bedre, til en lidt mere fornuftig pris. Og nu kan du se hele hvidevaresortimentet samlet i ét nyt katalog

Hvidevarer
Sponseret indhold
24. november 2021  |   af EICO AS

Se den nye hvidevarekollektion fra velrenommerede Vestfrost, som EICO er nordisk branddistributør af.

Hos Vestfrost har vi altid stræbt efter at være lidt bedre, til en lidt mere fornuftig pris. Det synes vi, at vi skylder dig og din hverdag.

I 2020 indgik EICO en epokegørende aftale om at blive nordisk branddistributør af Vestfrost hvidevarer, og i løbet af indeværende år har selskabet oplevet en markant efterspørgsel efter den nye hvidevarekollektion i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Eico har fremstillet flere små inspirerende 30 sekunders videoer, som introducerer vigtige features på nye produkter indenfor hver produktkategori: køl/frys, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere og ovne.
tag et kig på dem alle

Nyt hvidevarekatalog

Hvidevarekollektionen ses i det nye hvidevarekatalog, der rummer samtlige hvidevareprodukter, herunder kategorierne køl/frys, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, komfurer og kogeplader. Med andre ord: hele den hvidevareportefølje, som den moderne skandinaviske forbruger har behov for i sit hjem.

Det nye hvidevarekatalog kan downloades på EICOs hjemmeside

Download det nye hvidevarekatalog på EICOs hjemmeside

Ønsker man en fysisk version af det nye katalog, er det imidlertid også muligt at bestille dette. Send en mail

Stort hvidevarelager på EICO

EICO har gennem de senere år satset betydeligt på at øge virksomhedens lagerkapacitet, hvilket betyder, at kunderne og dermed slutforbrugerne hurtigt kan få adgang til lige præcis de hvidevareprodukter, de efterspørger.

Vi tilbringer en stor del af hverdagen i hjemmet. Det er her, vi laver mad, bager, vasker og tørrer tøj, fryser ned og putter vores indkøb på køl – her, vi får tingene til at køre.

Se hele kataloget her: Vestfrost hvidevarer

Af EICO AS

EICO er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer, og inden for emhætter er virksomheden markedsledende. EICO samarbejder udelukkende med førende producenter på verdensbasis og fungerer som et videns- og kompetencehus med henblik på design, innovation og nærvær til kunderne. Målsætningen er til enhver tid at tilbyde en produktportefølje med kvalitetsprodukter, der har lang holdbarhed, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger – i et tidssvarende elegant design. EICO, der i 2021 kunne fejre sit 40-års jubilæum, har hovedkontor i Brønderslev, Danmark samt aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. Læs mere her: www.eico.dk.

eico | hvidevarer | vestfrost
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Ztove – med en enkelt grads præcision
En mislykket pandekage var starten. På Fyn ligger en ung dansk virksomhed, der vil sikre, vi kan lave mad ved præcise temperaturer. Hvidvare-Nyt har besøgt Ztove, som er nyt medlem af APPLiA Danmark.

SMEG med usædvanligt tilbud 
Den italienske producent SMEG giver fra og med 1. februar 2024 et usædvanligt tilbud: prøv produkter i 100 dage i ro og mag - og returnér varerne med fuld fortrydelsesret.

Vi vasker tøj med dårlig samvittighed
Næsten hver anden dansker har dårlig samvittighed over, hvordan vores tøjvask påvirker miljøet. Det viser en undersøgelse fra Electrolux - som også har et bud på, hvordan vi løser problemet.

2023 var noget hø
Markedet i 2023 var negativt. Lyspunkterne var bl. a. vaskemaskiner og især årets højdespringer: airfryeren!

Black Week er dobbelt op
GfK: Forbrugerne køber de dyrere "premium"-produkter i Black Week.

Whiteaway i stort opkøb
Hvidevarekoncernen Whiteaway Group har foretaget et strategisk opkøb af Bolind, som leverer hvidevarer til det almene boligmarked i Danmark.

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

Lyse udsigter for Black Friday?
Ny undersøgelse fra Dansk Industri viser, at detailhandlerne kan se frem til en god Black Friday – især når det gælder elektronik og el-udstyr.

Udfordrende Black Friday
3,4 mia. kr. er, hvad danske forbrugere forventes at købe ind for på i Black Friday og i Black Week 2023.

Whiteaway vinder markedsandele
Hvidevarekoncernen Whiteaway Group har offentliggjort årsregnskab for 2022/2023. Regnskabsåret, som blev afsluttet ved indgangen til august, viser en samlet omsætning på 2,3 mia. kr. og et resultat efter skat på 15 mio. kr.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce