24. november 2021  |   Hårde hvidevarer  |   Branchenyt  |   Marked

Ny kollektion fra Vestfrost

Hos Vestfrost har vi altid stræbt efter at være lidt bedre, til en lidt mere fornuftig pris. Og nu kan du se hele hvidevaresortimentet samlet i ét nyt katalog

Hårde hvidevarer
Sponseret indhold
24. november 2021  |   af EICO AS

Se den nye hvidevarekollektion fra velrenommerede Vestfrost, som EICO er nordisk branddistributør af.

Hos Vestfrost har vi altid stræbt efter at være lidt bedre, til en lidt mere fornuftig pris. Det synes vi, at vi skylder dig og din hverdag.

I 2020 indgik EICO en epokegørende aftale om at blive nordisk branddistributør af Vestfrost hvidevarer, og i løbet af indeværende år har selskabet oplevet en markant efterspørgsel efter den nye hvidevarekollektion i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Eico har fremstillet flere små inspirerende 30 sekunders videoer, som introducerer vigtige features på nye produkter indenfor hver produktkategori: køl/frys, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere og ovne.
tag et kig på dem alle

Nyt hvidevarekatalog

Hvidevarekollektionen ses i det nye hvidevarekatalog, der rummer samtlige hvidevareprodukter, herunder kategorierne køl/frys, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, komfurer og kogeplader. Med andre ord: hele den hvidevareportefølje, som den moderne skandinaviske forbruger har behov for i sit hjem.

Det nye hvidevarekatalog kan downloades på EICOs hjemmeside

Download det nye hvidevarekatalog på EICOs hjemmeside

Ønsker man en fysisk version af det nye katalog, er det imidlertid også muligt at bestille dette. Send en mail

Stort hvidevarelager på EICO

EICO har gennem de senere år satset betydeligt på at øge virksomhedens lagerkapacitet, hvilket betyder, at kunderne og dermed slutforbrugerne hurtigt kan få adgang til lige præcis de hvidevareprodukter, de efterspørger.

Vi tilbringer en stor del af hverdagen i hjemmet. Det er her, vi laver mad, bager, vasker og tørrer tøj, fryser ned og putter vores indkøb på køl – her, vi får tingene til at køre.

Se hele kataloget her: Vestfrost hvidevarer

Af EICO AS

EICO er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer, og inden for emhætter er virksomheden markedsledende. EICO samarbejder udelukkende med førende producenter på verdensbasis og fungerer som et videns- og kompetencehus med henblik på design, innovation og nærvær til kunderne. Målsætningen er til enhver tid at tilbyde en produktportefølje med kvalitetsprodukter, der har lang holdbarhed, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger – i et tidssvarende elegant design. EICO, der i 2021 kunne fejre sit 40-års jubilæum, har hovedkontor i Brønderslev, Danmark samt aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. Læs mere her: www.eico.dk.

eico | hvidevarer | vestfrost
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Hvidevarer tilbage i byens centrum
Miele åbnede 31. august sit nye Experience Center i København. Miele vil nudge og uddanne forbrugeren til bedre brug af produkterne.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Danskerne spenderer mere på køkkenrenovering
I en tid, hvor mange ellers holder igen med store forbrugsgoder, vokser ordrestørrelsen hos landets største køkkenrenoveringskæde. Ofte ryger der et par nye hvidevarer med i opgraderingen.

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Den nordligste Elgiganten
Butikschefen er fritidsfanger - og det er mange af kunderne også. Hvidvare-Nyt har besøgt Elgiganten i nordgrønlandske Ilulissat.

Med Danmark som skyggemarked
Den grønlandske forbruger er tålmodig. Salg af hvidevarer og elektronik på verdens største ø er da også "business as unusual".

Opvasker med varmepumpe
En verdensnyhed. Sådan beskriver Blomberg sine nye opvaskemaskiner med varmepumpe-teknologi, som sænker strømforbruget.

Hvidt & Frit vinder frem i mat marked
Trods generel afmatning har Hvidt & Frit vundet markedsandele, og kædedirektør Jørgen Højlund glæder sig over endnu et flot regnskab.

Usikre tider – ikke umulige
2023 kan blive bedre end 2022. Det var en overraskende påstand, analysehuset GfK kom med.

Hvad skal man med en kombiovn?
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.

Samsung tror på det kloge køleskab
Drømmen om at gøre køleskabet til hjemmets digitale samlingspunkt lever videre – nu i 32 tommer.