24. november 2021  |   Produktnyt  |   Hårde hvidevarer  |   Branchenyt  |   Marked

Ny kollektion fra Vestfrost

Hos Vestfrost har vi altid stræbt efter at være lidt bedre, til en lidt mere fornuftig pris. Og nu kan du se hele hvidevaresortimentet samlet i ét nyt katalog

Hårde hvidevarer
Sponseret indhold
24. november 2021  |   af EICO AS

Se den nye hvidevarekollektion fra velrenommerede Vestfrost, som EICO er nordisk branddistributør af.

Hos Vestfrost har vi altid stræbt efter at være lidt bedre, til en lidt mere fornuftig pris. Det synes vi, at vi skylder dig og din hverdag.

I 2020 indgik EICO en epokegørende aftale om at blive nordisk branddistributør af Vestfrost hvidevarer, og i løbet af indeværende år har selskabet oplevet en markant efterspørgsel efter den nye hvidevarekollektion i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Eico har fremstillet flere små inspirerende 30 sekunders videoer, som introducerer vigtige features på nye produkter indenfor hver produktkategori: køl/frys, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere og ovne.
tag et kig på dem alle

Nyt hvidevarekatalog

Hvidevarekollektionen ses i det nye hvidevarekatalog, der rummer samtlige hvidevareprodukter, herunder kategorierne køl/frys, vinkøleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, komfurer og kogeplader. Med andre ord: hele den hvidevareportefølje, som den moderne skandinaviske forbruger har behov for i sit hjem.

Det nye hvidevarekatalog kan downloades på EICOs hjemmeside

Download det nye hvidevarekatalog på EICOs hjemmeside

Ønsker man en fysisk version af det nye katalog, er det imidlertid også muligt at bestille dette. Send en mail

Stort hvidevarelager på EICO

EICO har gennem de senere år satset betydeligt på at øge virksomhedens lagerkapacitet, hvilket betyder, at kunderne og dermed slutforbrugerne hurtigt kan få adgang til lige præcis de hvidevareprodukter, de efterspørger.

Vi tilbringer en stor del af hverdagen i hjemmet. Det er her, vi laver mad, bager, vasker og tørrer tøj, fryser ned og putter vores indkøb på køl – her, vi får tingene til at køre.

Se hele kataloget her: Vestfrost hvidevarer

Af EICO AS

EICO er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer, og inden for emhætter er virksomheden markedsledende. EICO samarbejder udelukkende med førende producenter på verdensbasis og fungerer som et videns- og kompetencehus med henblik på design, innovation og nærvær til kunderne. Målsætningen er til enhver tid at tilbyde en produktportefølje med kvalitetsprodukter, der har lang holdbarhed, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger – i et tidssvarende elegant design. EICO, der i 2021 kunne fejre sit 40-års jubilæum, har hovedkontor i Brønderslev, Danmark samt aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. Læs mere her: www.eico.dk.

eico | hvidevarer | vestfrost
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Samsung: bæredygtig tøjvask
Hvis ”green washing” ikke var et skældsord, ville det passe fint på Samsungs nye Bespoke AI vaskemaskine.

Liebherr: skuffer i steder for hylder
I det moderne køkken er skabe for længst skiftet ud med skuffer. Nu er det køleskabets tur.

BOSCH: den både vasker og tørrer
Med vaskemaskine og tørretumbler i ét sparer du ikke bare plads. Du får også rent og tørt tøj uden afbrydelser.

Vask trygt
Vær opmærksom på risiko for kortslutning, hvis du vasker tøj om natten...

Siemens: kunstig intelligens giver bedre bagværk
De nye indbygningsovne i iQ700-serien bruger intelligente algoritmer for at tilpasse bage- og stegeresultatet efter brugerens personlige smag.

Vild med hjemmelavede flødeboller?
Så vil du elske denne kogeplade. Efteråret kalder på hyggelige sysler i køkkenet. Hjemmelavede flødeboller og macarons har aldrig været nemmere. De Dietrich har designet en serie induktionskogeplader med ekstrem nøjagtig temperaturkontrol – helt ned til én grads tolerance. Uundværlig, hvis du går rundt med en lille konditor eller kok gemt i maven eller bare ikke orker flere mislykkede madprojekter.

Forbrugerne: holdbarhed vigtigst
Produktet skal holde længe - og så må det godt spare energi. Forbrugerne prioriterer dette - og vil have en at tale personligt med ved køb.

“Smart” er folkeeje
De fleste kender i dag til smart-funktionalitet - og de færreste er villige til at betale ekstra for det.

Sådan får du flest vitaminer ud af din mad
Vitaminer, mineraler, næringsstoffer … Vi vil gerne have så mange af dem som muligt. Skånsom tilberedning af maden er nøglen til at bevare saften og kraften i råvarerne. Her er en dampovn optimal. De Dietrich præsenterer nu verdens første ’full size’ ovn med 100% damp og pyrolyse. Der er en grund til at professionelle kokke […]

Køleskabet isoleret med lava
Verdens første fryseskab med energiklasse B blev præsenteret af Liebherr på IFA. BluRox er isoleret med knuste lava-sten.

Nilfisk fastholder vækst
I andet kvartal af 2022 øgede Nilfisk omsætningen, og sidst i kvartalet var ordreindgangen den højeste nogensinde.