15. juni 2020  |   Branchenyt

IFA finder nyt format

IFA-messen i Berlin, der siden 1920’erne har samlet industrien for hvidevarer og elektronik, bliver i 2020 afholdt i et alternativt format.

Branchenyt
15. juni 2020  |   af Henrik Egede

Messe Berlin løftede 19. maj sløret for, at IFA 2020 afvikles over tre dage – 3.-5. september – som fire separate messer med maksimalt 1000 deltagere pr. messeafsnit ad gangen. I alt 800 journalister inviteres til Berlin.

– Teknologisk innovation står ikke stille, og vi kan ikke bede kunderne vente et år på produktnyheder. IFA har en opgave i at hjælpe industrien videre – i fuld respekt for sikkerhed og sundhed, siger messens administrerende direktør, Jens Heithecker.

De fysiske præsentationer på scenerne i Berlin vil blive suppleret af en virtuel adgang. Messen, der sidste år tiltrak 245.000 besøgende, vil i år været lukket for private.

I år afholdes IFAmessen i et nyt format – med respekt for deltagernes sikkerhed og sundhed.

covid-19 | ifa 2020
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
“En Amazon på reservedele”
Reservedele findes. 18 mio. reservedele til hvidevarer og elektronik ligger hver dag klar hos ASWO i Nordtyskland.,

APPLiA Commercial – nyt netværk 
Ny EU-regulering og en række nye lovkrav er på vej til de virksomheder, der sælger hvidevarer til det professionelle marked.

Fra nul til noget 
Vi har regler. Men har vi også håndhævelse? EU har siden 2005 haft producentansvar inden for elektronik, hvidevarer og batterier - og får i nærmeste fremtid også producentansvar for andre områder, fx. fiskegrej og emballage.

Elgiganten udvider med salg af brugte hvidevarer
For få måneder siden lancerede Elgiganten konceptet "Ny Start", der hidtil kun har dækket over salg af brugte telefoner. Nu udvider elektronikkæden med salg af brugte hvidevarer.

APPLiA med stabil bestyrelse 
APPLiA Danmark har i nogle år haft en stabil bestyrelse - og det er også tilfældet efter foreningens generalforsamling i 2024.

APPLIA: ikke bare snak  
2023 var et år med usædvanlig gode politiske resultater for APPLiA Danmark og Elektronikbranchen.dk.

DI: Fradrag for reparationer  
"Vi skal sikre et effektivt marked for reparationer, hvor det kan betale sig at reparere frem for at købe nyt. Danske forbrugere skal kunne trække udgifter til reparation af elektronik og hvidevarer fra".

Alfreds anvisninger 
Hvordan lykkes man med at sælge kvalitetsprodukter i et trægt marked? Det var temaet, da APPLiA 18. april 2024 afholdt branchedag og årsmøde på KolleKolle i Værløse.

Bosch-Siemens ser lyst på fremtiden
Den 11. april løftede selskabet sløret for regnskabsåret 2023 med en omsætning på 14,8 milliarder euro. Som ventet er det lavere end under corona-boomet, men BSH vandt vigtige markedsandele og venter fremgang.

APPLiA Markedsdata bliver nordiske  
APPLiA (og tidligere FEHA) har i mere end 30 år leveret grundlæggende markedsdata om afsætningen i det danske marked til sine medlemmer.

Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.


Annonce
Annonce