11. august 2022  |   Trends  |   IFA 2022  |   Branchenyt  |   Marked

IFA igen

Ready, steady, show! Efter to års pause er IFA tilbage igen.

Marked
11. august 2022  |   af Henrik Egede

Velkommen tilbage efter sommeren. 

I mange år var eftersommeren lig med IFA-messe i Berlin, hvor producenter præsenterede produktnyheder inden for hvidevarer og elektronik for verdensmarkedet.

Ready, steady, show! Efter to års pause er IFA tilbage igen – og det bliver spændende at se, hvad brancherne kommer op med efter to års fravær på grund af pandemien. Langt de fleste globale producenter synes at være tilbage på messen. 

APPLiA følger IFA. Inden for produktnyheder og inden for tendenser. Inden for hvidevarer, små elektriske husholdningsapparater og forbrugerelektronik. I branchemagasinet Hvidvare-Nyt og på portalen www.hvidevare-nyt.dk.

Årets temaer: smart home, bæredygtighed, men også debatter om globalisering og “deglobalisering”. Får vi mere lokalt prægede markeder igen de nærmeste år? Og hvor er forbrugerne henne post-Covid? Vil det forøgede fokus på teknologi til hjemmet vare ved? 

IFA trækker gæster til Berlin fra 170 lande – og APPLiA er blandt flere tusinde medierepræsentanter, der vil rapportere fra messen. IFA er årets fineste øjeblik for de brancher, APPLIA repræsenterer. 

For nordiske deltagere vil APPLiA gøre opmærksom på den nordiske branchemiddag, der finder sted lørdag aften kl. 20 på Restauration 1840 ved Hackesher Markt. Pris er NOK 800 for medlemmer, NOK 1000 for ikke-medlemmer, information og tilmelding i link

Vel mødt i efteråret – og på IFA.

applia | berlin | ifa 2022 | ifa-messe
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt satser på træningsudstyr
Distributionen af træningsmaskiner fra Total Gym overtages af Witt, som hermed bekræfter sin status som et af de mest alsidige medlemmer af APPLiA Danmark.

Årets produkt 2024 
Norge har haft det i årevis - og nu får Danmark det også: en pris for årets bedste produkter inden for hvidevarer og elektronik.

Marked: Fin april 
Markedet 2024 er ikke kommet flyvende fra start. April-afsætningen for hårde hvidevarer i Danmark var dog, isoleret set og målt med APPLiA Danmark markedsdata, opløftende. En fremgang på 8% i værdi og 10,6% i styksalg.

2025 kan blive vendepunktet
Forbrugertillid er på vej tilbage - 2025 kan blive året, hvor afsætningen vender.

Alfreds anvisninger 
Hvordan lykkes man med at sælge kvalitetsprodukter i et trægt marked? Det var temaet, da APPLiA 18. april 2024 afholdt branchedag og årsmøde på KolleKolle i Værløse.

Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.

Januar 2024 var positiv  
For første gang i 14 måneder viser afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater en positiv udvikling.

Ztove – med en enkelt grads præcision
En mislykket pandekage var starten. På Fyn ligger en ung dansk virksomhed, der vil sikre, vi kan lave mad ved præcise temperaturer. Hvidvare-Nyt har besøgt Ztove, som er nyt medlem af APPLiA Danmark.

SMEG med usædvanligt tilbud 
Den italienske producent SMEG giver fra og med 1. februar 2024 et usædvanligt tilbud: prøv produkter i 100 dage i ro og mag - og returnér varerne med fuld fortrydelsesret.

2023 var noget hø
Markedet i 2023 var negativt. Lyspunkterne var bl. a. vaskemaskiner og især årets højdespringer: airfryeren!

Black Week er dobbelt op
GfK: Forbrugerne køber de dyrere "premium"-produkter i Black Week.


Annonce
Annonce
Annonce