11. august 2022  |   TEMA  |   IFA 2022  |   Branchenyt  |   Marked

IFA igen

Ready, steady, show! Efter to års pause er IFA tilbage igen.

Marked
11. august 2022  |   af Henrik Egede

Velkommen tilbage efter sommeren. 

I mange år var eftersommeren lig med IFA-messe i Berlin, hvor producenter præsenterede produktnyheder inden for hvidevarer og elektronik for verdensmarkedet.

Ready, steady, show! Efter to års pause er IFA tilbage igen – og det bliver spændende at se, hvad brancherne kommer op med efter to års fravær på grund af pandemien. Langt de fleste globale producenter synes at være tilbage på messen. 

APPLiA følger IFA. Inden for produktnyheder og inden for tendenser. Inden for hvidevarer, små elektriske husholdningsapparater og forbrugerelektronik. I branchemagasinet Hvidvare-Nyt og på portalen www.hvidevare-nyt.dk.

Årets temaer: smart home, bæredygtighed, men også debatter om globalisering og “deglobalisering”. Får vi mere lokalt prægede markeder igen de nærmeste år? Og hvor er forbrugerne henne post-Covid? Vil det forøgede fokus på teknologi til hjemmet vare ved? 

IFA trækker gæster til Berlin fra 170 lande – og APPLiA er blandt flere tusinde medierepræsentanter, der vil rapportere fra messen. IFA er årets fineste øjeblik for de brancher, APPLIA repræsenterer. 

For nordiske deltagere vil APPLiA gøre opmærksom på den nordiske branchemiddag, der finder sted lørdag aften kl. 20 på Restauration 1840 ved Hackesher Markt. Pris er NOK 800 for medlemmer, NOK 1000 for ikke-medlemmer, information og tilmelding i link

Vel mødt i efteråret – og på IFA.

applia | berlin | ifa 2022 | ifa-messe
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Hvidevarer tilbage i byens centrum
Miele åbnede 31. august sit nye Experience Center i København. Miele vil nudge og uddanne forbrugeren til bedre brug af produkterne.

Danskerne spenderer mere på køkkenrenovering
I en tid, hvor mange ellers holder igen med store forbrugsgoder, vokser ordrestørrelsen hos landets største køkkenrenoveringskæde. Ofte ryger der et par nye hvidevarer med i opgraderingen.

Den nordligste Elgiganten
Butikschefen er fritidsfanger - og det er mange af kunderne også. Hvidvare-Nyt har besøgt Elgiganten i nordgrønlandske Ilulissat.

Med Danmark som skyggemarked
Den grønlandske forbruger er tålmodig. Salg af hvidevarer og elektronik på verdens største ø er da også "business as unusual".

Hvidt & Frit vinder frem i mat marked
Trods generel afmatning har Hvidt & Frit vundet markedsandele, og kædedirektør Jørgen Højlund glæder sig over endnu et flot regnskab.

Usikre tider – ikke umulige
2023 kan blive bedre end 2022. Det var en overraskende påstand, analysehuset GfK kom med.

2022 blev næstbedste år nogensinde
Trods krise og krig: sidste år var et godkendt salgsår for hvidevarer – men der er store variationer i tallene.

All About Me
Endnu for tidligt at tale om et vendepunkt. Men det globale marked for hvidevarer og elektronik bliver positivt inden udgangen af 2023, spår GfK

Flere heste at spille på
Branchen for hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater er kommet gennem skiftende konjunkturer og corona med skindet på næsen.

2022 – bedre end 2020!
2022 blev trods krig og krise næstbedste år nogen sinde for salg af hvidevarer.

Black Friday blev ikke så sort endda
Man møder meget sortsyn for tiden, men Black Friday er stadig et vigtigt lyspunkt for salget af hvidevarer og elektronik i Danmark.