15. juni 2021  |   TEMA  |   Det smarte hjem  |   Små elektriske apparater  |   Køkkenmaskiner  |   Røre

Kenwoods kloge multimaskine

Ælte, piske eller smelte? Opgaven vælges let på den indbyggede touch-skærm.

Det smarte hjem
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

Den ligner en røremaskine, men Cooking Chef XL kan også dampe, stege, sautere – og endda ”slow-cooke”. Dette er den første maskine af sin art med temperaturer fra 20 til hele 180 grader. Både nye og erfarne kokke vil sætte pris på den integrerede vejning og madlavning med induktion – i en og samme maskine.

På den store touch-skærm kan du med et enkelt tryk ælte, piske og smelte ingredienser. Maskinen virker også med Kenwood World-appen, som indeholder tusindvis af opskrifter og trin-for-trin-vejledninger.

Kreative kokke vil have køkkenmaskiner, der giver mulighed for at mestre nye teknikker og spændende retter med minimalt besvær. Cooking Chef XLs alt-i-en-løsning giver mulighed for alt dette og meget mere, siger Margita Westéus, kategorichef hos De’Longhi Skandinavien.

Kenwood Cooking Chef (KCL9) lanceres i juni måned. Se mere på: www.kenwoodworld.dk.

app | delonghi | kenwood | køkkenmaskine | margita westéus | røremaskine | slow-cook
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Årets farve hos KitchenAid
Siden lanceringen af den første kulørte røremaskine i 1955 har KitchenAid skabt liv i køkkener over hele verden med et væld af forskellige farver.

Nyhed fra Thermex

Ventiler styres efter behov
Med Ventmex-programmet tilbyder Thermex en løsning i form af ventiler. Når emhætten tændes, lukkes ventilen i badeværelset til et minimum, så suget koncentreres i emhætten.

Totalt tjek på temperaturen
ASKO Celsius Cooking er meget mere end blot endnu en induktionskogeplade. Gryderne har indbygget temperatursensor, som kommunikerer med kogepladen og den tilhørende app.

Hvor smart er det smarte hjem?
Den teknologiske udvikling betyder, at stadig mere kan lade sig gøre. Netop derfor kan både producenter og forbrugere måske med fordel tænke lidt dybere over, hvor vi selv trækker grænsen mellem ”need to have”, ”nice to have” – og ”arj, det der er altså for fjollet”.

Hvidevarer på nettet kan rammes af hackere
Når køleskabet, robotstøvsugeren og utallige andre apparater kobles på nettet, bliver de principielt sårbare over for hackerangreb. Men hvor bekymrede skal vi være? Og hvad kan vi gøre for at sikre os – både som producenter og forbrugere? Vi spurgte chefen for Center for Cybersikkerhed (CFCS), Thomas Lund-Sørensen.

Nyt hvidevare-brand lanceres i Danmark
Hisense er ikke noget kendt navn blandt danske forbrugere, men det kan det snart blive. De kommende måneder lancerer Gorenje Group Nordic en bred vifte af produkter med Hisense-logoet på fronten.

Endnu smartere rengøring
iRobot har fået en softwareopdatering og tilretter rengøringen til din hverdag. Også gulvvaskeren Braava jet m6 har lært nye tricks.

Flere muligheder med Home Connect
Bosch og Siemens hvidevarer kan betjenes af appen Home Connect. Madopskrifter kan overføres til ovnen, som tilpasser sig automatisk.