15. februar 2023  |   Produktnyt

KitchenAid: Årets farve er pink

For femte gang præsenterer KitchenAid “Årets farve”, som præger flere populære produkter.

Produktnyt
15. februar 2023  |   af Søren Bang Hansen

Dette års kulør har fået navnet Hibiscus – inspireret af hibiscusblomsten, der også er kendt som Syrisk rose.
Den panglyserøde farve er et hit blandt både flora, fauna og mennesker, fortæller KitchenAid’s nordiske chef, Sara Paltschik:
– Både kolibrier, sommerfugle og insekter drages af blomstens rige nektarbeholdning og farve. Interessen for blomstens udseende og dens egenskaber forener naturen på fineste vis. Det er lige netop det, vi vil med KitchenAid’s maskiner. Vi ønsker at samle mad- og bageentusiaster omkring deres største interesse: nemlig at lave mad med produkter, der bidrager med skønhed og funktionalitet på samme tid, siger hun.

Spejler tendenser
Det er femte år, KitchenAid udnævner “Årets farve”. Hvert år udvælges kuløren nøje efter globale tendenser, så den afspejler den populær- og madkultur, der præger det pågældende år.
Ifølge KitchenAid’s designchef, Brittni Pertijs, har det været vigtigt at ramme den helt rigtige lyserøde nuance, der er i stand til at repræsentere den samtid, den er skabt i:
– Siden 2017 har vi fulgt udviklingen af den lyserøde farvenuance. Vi startede med at overveje den sarte lyserøde farve, som herskede i 90’erne og start-00’erne, men blev så småt draget mod en mere mørk lyserød farve, der resulterede i Hibiscus. Dens modighed og positive energi skaber noget utroligt spændende, siger hun.

Kan købes nu
Allerede fra i dag er det muligt at købe KitchenAid’s klassiske Artisan røremaskine og K400 blender i Hibiscus-farven.
Røremaskinen tilbyder en stor palette af anvendelsesmuligheder for både bagning og madlavning, særligt ledsaget af det store udvalg af tilbehør, mens blenderen har ydeevnen til at håndtere selv de mest udfordrende opskrifter og levere bløde og velsmagende teksturer.

design | køkkenmaskine | køkkentrend
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt med forårsbobler 
Foråret er over os - og dermed er det tid til vand og drinks med bobler i.

Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  
Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]


Annonce
Annonce