15. juni 2021  |   Små-el  |   Isenkram

Klik håndtaget af

Tefal Ingenio giver ekstra fleksibilitet i køkkenet takket være det aftagelige håndtag, som lader dig skifte mellem pander og gryder med et enkelt klik.

Isenkram
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

Tefal Ingenio giver ekstra fleksibilitet i køkkenet takket være det aftagelige håndtag, som lader dig skifte mellem pander og gryder med et enkelt klik. Det pladsbesparende og stabelbare design sørger for nem opbevaring i dine skabe og er perfekt til det lille køkken, sommerhuset eller campingvognen.

Du kan brune kødet på komfuret, sætte panden i ovnen, klikke håndtaget af og lade retten stege færdig. Ingenio Performance tåler ovn op til 260 grader (uden håndtag) og er velegnet til alle komfurtyper inklusive induktion. Håndtaget kan bære op til 10 kg og har 10 års garanti.

Ingenio Performance er fremstillet af aluminium, som har lang levetid og en god evne til at lede varme. Stegepanderne er udstyret med den ridsebestandige belægning Titanium Pro samt Tefals unikke Thermo-Spot, som skifter farve, når panden har nået den optimale stegetemperatur.

Både pander og gryder har en sikker non-stick-belægning, der hverken indeholder bly, cadmium eller PFOA. Det gør madlavningen sundere, fordi fedtstof kan undværes. Samtidig letter det rengøringen, fordi maden ikke brænder på.

gryder | pander | tefal
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Mindre madspild uden luft
Electrolux har lanceret en ny serie af smarte vakuum-produkter, som kan hjælpe med at minimere madspild.

Witt: Verdens mest præcise stegetermometer
Den trådløse kødnål har seks sensorer, der måler temperaturen hele vejen gennem kødet - og udenfor.

SMEG lancerer gryder og pander
SMEG er en af Italiens førende producenter af hvidevarer - og nu også gryder og pander.


Annonce
Annonce
Annonce