Alle har et køleskab, mange har et vinkøleskab – men de færreste kan prale af et kødmodningsskab som denne WITT-model, der fås i to størrelser.
Alle har et køleskab, mange har et vinkøleskab – men de færreste kan prale af et kødmodningsskab som denne WITT-model, der fås i to størrelser.
Det meste kød, der købes i dag, har ingen eller meget kort modning, og det går ud over smagen. I modningsskabet frigives nemlig kødets mælkesyre, som giver mere af den gode umami-smag og mindre syrlighed. Krogmodnet kød svinder også mindre under tilberedningen og er mere mørt.
I skabet krogmodnes dit oksekød ved 1-3 grader og en luftfugtighed på 65-75 %. Vandbeholderen i bunden fyldes med vand, hvorpå fugten styres automatisk. Kødet vejes og hænges op i de medfølgende kødkroge.
Når kødet er svundet ca. 30 %, er det klar til tilberedning. Den indtørrede skorpe skal skæres fra, men den kan brunes af og blive til en lækker sauce. Ellers tilberedes kødet, som man ønsker: på panden, grillen, langtidsstegt i ovn eller med sous vide.
Skabet kan bruges med al slags kød samt til fermentering og ostemodning.
kødmodningsskab | wittLæs også....
83% af os vil vide mere om vask. Electrolux giver med rapporten The Truth About Laundry et seriøst bud på mere viden.
Samsung har netop annonceret deres nye line-up af vaskemaskiner, som udmærker sig med lavt energiforbrug og avancerede AI-funktioner.
Næsten hver anden dansker har dårlig samvittighed over, hvordan vores tøjvask påvirker miljøet. Det viser en undersøgelse fra Electrolux - som også har et bud på, hvordan vi løser problemet.
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.
Danske Ztove præsenterer nu sin første egenproducerede induktionskogeplade med temperaturfølere i de medfølgende gryder og pander.
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.
En verdensnyhed. Sådan beskriver Blomberg sine nye opvaskemaskiner med varmepumpe-teknologi, som sænker strømforbruget.
Kombiovnen er populær som aldrig før. Ikke så underligt, for den er en kærkommen ekstra kapacitet i køkkenet; et fleksibelt alternativ til standardovnen og en oplagt løsning til det mindre køkken.