1. marts 2022  |   TEMA  |   Det lille ekstra  |   Små elektriske apparater  |   Kaffe

Kompakt kaffespecialist

DE’LONGHIS nye La Specialista Arte tager det allerbedste fra La Specialistamodellerne…

Kaffe
1. marts 2022  |   af Henrik Egede

DE’LONGHIS nye La Specialista Arte tager det allerbedste fra La Specialistamodellerne – nu blot pakket ind et nyt, mindre format. Den kompakte og stilfulde model passer perfekt til hjemmebaristaen med det mindre køkken.

Maskinen giver fuld kontrol over de indledende trin til at brygge den ultimative kop kaffe. Her kan man vælge mellem otte malingsgrader og tre temperaturniveauer. Tilsammen giver disse indstillinger mulighed for at tilpasse tilberedningen efter kaffebønnernes type og ristningsgrad, så man får den bedst mulige smag.

Med inspiration fra professionelle baristaværktøjer har La Specialista Arte en smart tamperpakke, guide til dosering og tryk, mælkekande samt filter i to forskellige størrelser. Kittet sikrer, at intet af den nymalede kaffe går til spilde og giver brugeren en ægte baristaoplevelse.

Maskinen tilbyder tre forudindstillede kaffeopskrifter: Espresso, Americano og varmt vand, som kan kombineres med mælk for at lave flere forskellige drikkevarianter.

Den manuelle mælkeskummer bruges til at skabe silkeblødt skum og latteart af håndværksmæssig kvalitet.

Ved brygning af en espresso undgår man kaffestænk ved hjælp af en indsats, som forhøjer espressokoppen. Desuden hjælper den til at bibeholde den crema, som giver en bedre og mere autentisk smag.

La Specialista Arte sælges i udvalgte butikker fra ultimo marts.

delonghi | kaffemaskiner
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Kaffe i farver
Melitta LatteSelect er en fuldautomatisk kaffemaskine i stilrent design. Den store farveskærm med billeder af de forskellige kaffedrikke giver en intuitiv betjening.

Mere avanceret end nogensinde
La Specialista Maestro er DE’LONGHIS mest avancerede manuelle kaffemaskine nogensinde.

Robotten genkender hunde-hømhøm
Det kan være slemt nok, hvis hunden af og til efterlader små uheld på stuegulvet.

Ovnen har wi-fi og mikrobølger
Når ovnen er på nettet, kan du betjene den fra mobilen, uanset hvor

En blender til håndtasken
Du har allerede et drikkekrus, og måske har du også en blender, men hvor mange har et drikkekrus med indbygget blender?

Skabet er vinkender
ASKOs eksklusive serverings- og opbevaringsskab til vin (WCN311942G) ved alt om sit indhold.

Sund madlavning i smukt design
Sund mad er nøglen til en sund livsstil, men lige så vigtigt er det, hvordan maden opbevares og tilberedes.

Det clairvoyante køleskab
Måske er overskriften en tilsnigelse, men med GORENJEs AdaptTechfinesse kan køleskabet faktisk forudsige dine handlinger.