8. marts 2023  |   Hårde hvidevarer  |   Kold  |   Vinkøleskabe

Kompakt vinkøleskab med Vivino

Asko har netop introduceret en kompakt udgave af deres avancerede vinkøleskab med adgang til Vivino, som hjælper med at holde styr på din vinsamling.

Vinkøleskabe
8. marts 2023  |   af Søren Bang Hansen

Wine Climate Cabinet Undercounter har samme funktioner som den store model, men er nemmere at integrere i mindre køkkener, fx i en lejlighed. Skabet fås i to versioner med henholdsvis én og to temperaturzoner.

Med kulfiltreret luft, UV-resistent glasdør, vibrationsfri kompressor og en præcis og stabil temperatur står skabet ikke tilbage for nogen vinkælder.

Flaskerne opbevares på teleskopiske træhylder, som hver har sin egen kridttavle.

Det er et vintage-præget alternativ til den integrerede Connect Life-app, hvor du digitalt kan scanne og logge hver flaske. Det giver et godt overblik over, hvor vinen er placeret i skabet. Appen er samtidig forbundet til Vivino, der åbner for en omfattende database med over 12 mio. vine og nyttig information om smagning, opbevaring, drikkeklarhed og meget mere.

asko | vinkøleskab
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Kølig vin til lune aftener
De elegante vinskabe fra Siemens opbevarer din vin under optimale forhold...

Udstil de kolde drikke
Det varme vejr kalder på kølige drikke, og med den nye ”display cooler” fra Vestfrost (MFG 95) er det intet problem at holde sig afkølet – på en cool måde.

Sådan får du vinen til at smage bedre
Få det fulde udbytte af dine vine og slip for at bekymre dig om luftfugtighed, holdbarhed, serveringstemperatur m.m. Witt har netop lanceret et stort og fantastisk flot sortiment af vinskabe - der tilmed er til at betale.

Skabet er vinkender
ASKOs eksklusive serverings- og opbevaringsskab til vin (WCN311942G) ved alt om sit indhold.

ASKO Vinkøleskab
Det nye ASKO vinkøleskab til servering og opbevaring er det nærmeste du kan komme en fuldt udstyret vinkælder, som du kan placere hvor som helst.

ASKO: Vivino sidder i skabet
Den integrerede Vivino-app leverer en guldgrube af vinviden.

Gram: Små og store vinskabe til indbygning
Vinskabet glider flot ind i køkkenets indretning - her den største model på 60 centimeter.

Din vinkælder i køkkenet
Der er både fornuft og forkælelse i et vinskab. Det opbevarer vinen under optimale forhold – og pirrer forventningens glæde ved at udstille de fine flasker.