15. oktober 2020  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Køl-frys

Kulørte Køleskabe

Dette efterår lanceres Samsungs kulørte køle- og fryseskabsserie Bespoke.

Køl-frys
15. oktober 2020  |   af Søren Bang Hansen

Dette efterår lanceres Samsungs køle- og fryseskabsserie Bespoke omsider på det nordiske marked. Navnet er engelsk for “skræddersyet”, og ideen er, at man frit kan vælge og kombinere de forskellige farver. Serien består af et køleskab og en fryser, der fås i beige, sky blue, navy og lavendel. De første tre farver har mat overflade, mens sidstnævnte er blank. Kapaciteten er 315 liter for fryseren og 385 liter i køleskabet, der køler jævnt overalt, også i døren, så maden holdes frisk, uanset hvor den placeres.

fryseskab | køleskab | samsung
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Liebherr høster endnu en anerkendt designpris
Same procedure as last year, fristes man til at sige, for designpriserne har det med at regne ned over Liebherrs køle- og fryseskabssortiment. Det nye år starter også godt, for flere af Liebherrs køleskabe er netop hædret med den internationale ’German Design Award 2023’.   I alt 9 fritstående Liebherr køleskabe er blevet hædret med […]

8 kilo isterninger i skuffen
Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

Kamera i køleskabet giver flere fordele
Køleskabet fortæller, hvor dine madvarer skal placeres.

Liebhaveri fra Liebherr
Monolith er Liebherrs topserie af luksuriøse køleskabe, fryseskabe og vinskabe med innovative funktioner, klare linjer og oceaner af plads.

Bosch: Ekstra plads til store indkøb
God plads og praktisk indretning øger overblikket


Annonce