15. juni 2021  |   Hvidevarer  |   Kold  |   Køl-frys

Liebhaveri fra Liebherr

Monolith er Liebherrs topserie af luksuriøse køleskabe, fryseskabe og vinskabe med innovative funktioner, klare linjer og oceaner af plads.

Køl-frys
15. juni 2021  |   af Søren Bang Hansen

Monolith er Liebherrs topserie af luksuriøse køleskabe, fryseskabe og vinskabe med innovative funktioner, klare linjer og oceaner af plads.

Den integrerede LED-sidebelysning (InfinityLight) giver et elegant og ensartet lys, og vanddispenseren (InfinitySpring) er integreret i siden af køleskabet – uden overgang og i niveau med overfladen.

Liebherrs SmartDevice-app giver fuld kontrol over skabets indstillinger. Vil du hellere betjene køleskabet hands-on, kan du glæde dig over den enkle og brugervenlige InfinitySwipe-teknologi, som lader dig styre køleskabets funktioner med et enkelt fingerstrejf.

Forsyningen af isterninger sikres med den automatiske IceMaker, og produktionen kan forøges, hvis SuperFrost aktiveres. Ifølge Liebherr fylder isbeholderen markant mindre end i et normalt fryseskab.

Køleskabene fra Monolith tilbyder to skuffer med BioFresh og en skuffe med BioFreshPlus, som dramatisk øger holdbarheden af dine madvarer.

Se mere om Monolith-serien på: kortlink.dk/2bmca

app | fryseskab | køleskab | liebherr | vinkøleskab
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Liebherr høster endnu en anerkendt designpris
Same procedure as last year, fristes man til at sige, for designpriserne har det med at regne ned over Liebherrs køle- og fryseskabssortiment. Det nye år starter også godt, for flere af Liebherrs køleskabe er netop hædret med den internationale ’German Design Award 2023’.   I alt 9 fritstående Liebherr køleskabe er blevet hædret med […]

8 kilo isterninger i skuffen
Hvis sommerens friske råvarer skal sikres længst mulig holdbarhed, må du ikke gå på kompromis med dine kolde hvidevarer.

Længere friskhed i køleskabet handler om teknik
Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så ønsker du selvfølgelig også længst mulig holdbarhed for dine varer hjemme i køleskabet.

Kamera i køleskabet giver flere fordele
Køleskabet fortæller, hvor dine madvarer skal placeres.

Bosch: Ekstra plads til store indkøb
God plads og praktisk indretning øger overblikket

Kulørte Køleskabe
Dette efterår lanceres Samsungs kulørte køle- og fryseskabsserie Bespoke.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce