Bosch Hvidevarer

Bosch er kendt verden over for sin høje kvalitet og pålidelighed. I 90 år har vores produkter levet op til vores omdømme: Bosch er Europas førende producent af hvidevarer og husholdningsapparater. Vores produkter imødekommer de krav en moderne hverdag stiller. Banebrydende teknologi og ofte overraskende enkle løsninger skaber resultater og gør en vigtig forskel i forbrugernes hverdag. Desuden sikrer den høje kvalitet og det tidsløse design en længere levetid. Den høje kvalitet kommer også tydeligt til udtryk, når produkterne anvendes, og det understøtter vores motto:
Invented for life.

Bosch produkter er udviklet og fremstillet med kvalitet, teknologi og pålidelighed i fokus. Med Bosch får forbrugeren hvidevarer og husholdningsprodukter, de kan stole på, og som gør hverdagen lettere.

Vores sortiment består af produkter som ovne, komfurer, kogeplader, emhætter, køleskabe, frysere, opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere samt husholdningsapparater som blendere, køkkenmaskiner, brødristere, kaffemaskiner, støvsugere mm.

Adresse

Telegrafvej 4
2750 Ballerup
+4544898080

https://www.bosch-home.dk/



Bosch hvidevarer

Dorrit Axel
Trade Marketing Specialist, DK

Tel.: +45 4489 8516
Mail: dorrit.axel@bshg.com

Bosch småapparater

Dorrit Axel
Trade Marketing Specialist, DK

Tel.: +45 4489 8516
Mail: dorrit.axel@bshg.com

Annonce
Annonce