1. marts 2022  |   TEMA  |   Det lille ekstra  |   Små elektriske apparater  |   Kaffe

Mere avanceret end nogensinde

La Specialista Maestro er DE’LONGHIS mest avancerede
manuelle kaffemaskine nogensinde.

Kaffe
1. marts 2022  |   af Søren Bang Hansen
Kræsne kaffenydere forkæles her med et væld af finesser.

La Specialista Maestro er DE’LONGHIS mest avancerede manuelle kaffemaskine nogensinde. Alle funktioner er nøje designet til at bringe tilberedelsen af kaffen til det højest mulige niveau.

Maskinen har ikke bare ét men to forskellige mælkesystemer. På den ene side sidder det opdaterede MyLatterør, som er perfekt til baristaværdigt mælkeskum – og ideelt til latteart. På modsatte side sidder LatteCremasystemet, som skaber fyldigt skummet mælk med et enkelt tryk på en knap.

Den automatiske kaffekværn kan indstilles på otte niveauer – fra finmalet til grovmalet. Men denne model har yderligere to malingsgrader, som leverer ekstra finmalede kaffebønner. Sådan sikres det optimale resultat, uanset bønnetypen.

Vandtemperaturen kontrolleres præcist gennem hele brygningsprocessen. Fem temperaturprofiler mellem 90-98 grader sikrer den ideelle temperatur for at opnå den bedste smag baseret på kaffebønnens ristningsgrad.

Med dynamisk forbehandling justerer maskinen længden på forbehandlingen, afhængig af hvor stærk kaffen skal være. Processen sørger for, at vandet distribueres jævnt over kaffen gennem hele brygningen.

Den smarte tamperpakke giver et jævnt tryk og forhindrer spild af nymalet kaffe på køkkenbordet. Efter maling benyttes håndtaget til venstre for at tilføre det rette tryk til den malede kaffe.

Når det skal gå hurtigt, kan du glæde dig over seks automatiske ”one touch”-opskrifter. Med et enkelt tryk kan du brygge forudindstillede opskrifter på espresso- og mælkebaserede drikke som Espresso, Americano, Cappuccino og Latte Macchiato.

delonghi | kaffemaskiner | ny-teknologi
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Den italienske producent Smeg satser på kaffekategorien
Smegs nye espressomaskine repræsenterer mere end bare en produktlancering. Den markerer også starten på deres satsning inden for kaffekategorien, som går under navnet "House of Coffee."

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Tak for god filterkaffe
Kaffe er som vin. Der er massevis af kvalitet og smagsnuancer på markedet. Og filterkaffen har en position – også i fremtiden. Ole Andersen reflekterer over 15 år som direktør hos Moccamaster Nordic.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Kaffe i farver
Melitta LatteSelect er en fuldautomatisk kaffemaskine i stilrent design. Den store farveskærm med billeder af de forskellige kaffedrikke giver en intuitiv betjening.

Kogepladen holder øje med vandet
SenseBoil sørger for, at vandet ikke koger over.

Kamera i køleskabet giver flere fordele
Køleskabet fortæller, hvor dine madvarer skal placeres.

Cool museum i Vojens
Siden 1997 har ildsjæle i stilhed opbygget et seværdigt museum for Brødrene Gram i Vojens.

Slået hjem – på den gode måde
Covid-19 er ikke længere en samfundskritisk sygdom. Pandemien er ovre.

Håb om højere forbrugertillid
Forbrugertilliden, som officielt opgøres af Danmarks Statistik, tog en bundskraber ved corona-pandemiens start og ramte minus 12.

Støvsugeren er også en gulvmoppe
Med ROIDMIS nye topmodel inden for ledningsfri støvsugere, RS70, får du en nem alt-i-én-løsning til forårsrengøringen.


Annonce
Annonce