4. september 2022  |   IFA 2022

Mieles mikro-støvsuger suger designpriser til sig

Miele Boost CX1 lanceres i løbet af september. Boost CX1 kan prale af stærk ydelse, nem betjening – og hele to designpriser.

IFA 2022
4. september 2022  |   af Søren Bang Hansen

Ved første blik er det de store hjul, der adskiller Boost CX1 fra andre støvsugere. Det 360 graders drejehjul med stålakse og et mindre hjul giver ekstra stabilitet. Takket være denne kombination kan Boost manøvreres nemt og smidigt, når den drejer om sit eget tyngdepunkt. Det er især en fordel i trange rum, hvor man undgår at støde ind i møbler.

Dobbelt prisvinder
Allerede før lanceringen blev den poseløse støvsuger kåret med den eftertragtede “Red Dot Product Design Award”. Hvortil kommer den lige så eftertragtede “iF Product Design Award”.
Den effektive Mono-Cyclone-teknologi med lufthastigheder over 100 km/t sikrer, at både groft snavs og fint støv suges bort.

Samtidig er de effektive filtre en stor gevinst for støvallergikere.

Fleksibel i brug
Med en betjeningsradius på 10 meter byder Boost på stor fleksibilitet, og hvis du trænger til en pause under støvsugningen, kan røret nemt parkeres på siden af enheden. Med en totalvægt på 7,75 kg kan Boost let transporteres fra et rum til et andet.
Boost CX1 fås i hele seks versioner: Basismodellen fås i grafitgrå, sort og hvid. Den hvide parketmodel er ekstra skånsom over for trægulve, mens folk med kæledyr bør se nærmere på den sorte Boost CX1 Cat & Dog.
Miele Boost CX1 lanceres i løbet af september.

ifa 2022 | miele | støvsuger
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
IFA 2022 i tal
IFA 2022: Elektronikmessen er (næsten) tilbage på fuld styrke. 161.000 besøgende til fem dages show.

Regionalisering: chance eller risiko?
Industrien forsøger at forkorte forsyningskæderne - og det har sine fordele. Indlæg på IFA + Summit.

Verden skal på afvænning
IFA havde sat ræven til at vogte får. "Forbrugerne er blevet junkies - og verden skal på afvænning, hvis menneskeheden skal overleve", sagde filosoffen Peter Sloterdijk.

Køkkenhaven rykker ind i køkkenet
Vi går mod koldere tider - men med nye produkter lanceret på IFA kan køkkenhaven leve videre inden døre.

Køleskabet isoleret med lava
Verdens første fryseskab med energiklasse B blev præsenteret af Liebherr på IFA. BluRox er isoleret med knuste lava-sten.

Maleriet er en luftrenser
Verdens vistnok tyndeste og mest effektive vægmonterede luftrenser er forklædt som et maleri.

Arcelik: sæt en pris på naturen
Industrien er nødt til at forholde sig til den pris, naturen betaler for hvidevarer og elektronik. Bemærkelsesværdig keynote på IFA fra Hakan Bulgurlu, CEO for Arcelik og formand for APPLiA Europe.

IFA i ny verdensorden
Hvor IFA tidligere snævert handlede om markedsføring af produktnyheder, er IFA 2022 i øjenhøjde med den ny verdensorden.

Verdens mest kompakte opvasker
Daan Tech producerer i Vendée, Frankrig, med i alt 49 ansatte. Foruden den kompakte opvasker producerer virksomheden også en kompakt mini-ovn, Joe, som er på vej på markedet.

Samsung lover bæredygtighed – og 20 års garanti
På IFA-messen i Berlin præsenterede Samsung i dag sin vision for bæredygtighed og en smartere livsstil.

Spar 96% af vandet
Den tyske producent AEG havde på virksomhedens pressemøde fokus på vores vaskevaner - og på muligheden for at ændre dem.