15. marts 2021  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte

Mundblæst luksus

For feinschmeckere: Hvert stykke i EICOs nye, wirehængte recirkulations-emhætte har sit eget individuelle særpræg.

Emhætte
15. marts 2021  |   af Søren Bang Hansen

IRIS fra Eico er en wirehængt emhætte, hvor hver enhed er et unikt kunststykke med sit eget individuelle særpræg. Den håndlavede glaskuppel er designet af italienske Rigo Architetti, og hver enkelt glasemhætte mundblæses efter traditionsrige metoder på et anerkendt
italiensk glaspusteri, fortæller Niels Poulsen, der er CSO i Eico.


IRIS er en recirkulationsemhætte med aktive kulfiltre, der har en levetid
på op til tre år med enkel vedligeholdelse. Derudover kommer IRIS med et
8-lags fedtfilter, der bidrager til en altid ren og frisk luftkvalitet i køkkenet.

Den multifunktionelle drejekontrol giver nem mulighed for at ændre LED-belysningen og blæserhastigheden. Til emhætten fås en fjernkontrol, der gør det enklere at styre og betjene de forskellige funktioner.

Emhættens monsteringssystem sikrer høj stabilitet, ligesom stålwirerne kan justeres efter behov.

“Med denne håndlavede og unikke IRIS-model får man en designer-emhætte, der er med til at sætte et individuelt præg på ethvert køkken. Dette er emhætten for feinschmeckeren, der sætter pris på kvalitet og detaljer, og hvor italiensk håndlavet design og smart teknologi går op i en højere enhed, siger Niels Poulsen.

eico | emhætte
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Verdens Smarteste Emhætte
Emhætter med RørosHetta Sense er automatiske, svært stillegående og har en helt unik teknologi. Teknologien er innebygget, så emhættens design, udforming og fare kan skræddersys, så den passer ditt kjøkken.

Smart rørføring fra emhætten gavnet dit indeklima
EICO Prime Flow er en ny og patenteret systemløsning til rørføring, der samles uden brug af værktøj eller tape.

Ny hovedkatalog fra RørosHetta
Vores nye katalog indeholder mange spændende nyheder.

EICO: Nyt emhætte-katalog 2023 på gaden
Den 1. marts 2023 er det spritnye emhætte-katalog på gaden fyldt med spændende nyheder og gode gamle klassikere. Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt aspiration hobs, downdraft hobs, hood in hob – kært barn har mange navne – vinder indpas hos forbrugerne. Aspiration hobs, eller induktionskogesektion med integreret emhætte, er blevet det nye […]

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte
Mød NikolaTesla Flame - gaskogesektion med integreret emhætte - den eneste af sin slags på markedet. Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Prisvindende gaskogesktion har integreret emhætte
EICO lancerer i 2022 den prisvindende gaskogesektion NikolaTesla Flame fra italienske Elica.


Annonce
Annonce