18. marts 2022  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Emhætte  |   Hvidevarer  |   Varm  |   Kogeplade  |   Produktnyt

NikolaTesla Flame – Prisvindende gaskogesektion med integreret emhætte

Mød NikolaTesla Flame – gaskogesektion med integreret emhætte – den eneste af sin slags på markedet.

Det prisvindende NikolaTesla Flame, designet af italienske Fabrizio Crisà, er det nyeste skud på stammen, når vi snakker innovation og power i ét produkt.

Kogeplade
Sponseret indhold
18. marts 2022  |   af EICO AS
NikolaTesla Flame

EICO, en af Danmarks førende distributører af hvidevarer og markedsledende inden for emhætter, har netop fået det prisvindende EICO, en af Danmarks førende distributører af hvidevarer og markedsledende inden for emhætter, lancerer i 2022 den prisvindende gaskogesektion NikolaTesla Flame fra italienske Elica som en del af sortimentet.

Gaskogesektionen med integreret emhætte er den første af sin slags på markedet, som kombinerede udsugning med gastilberedningsmetoden.

Mange vil nok tro, at et brugen af gas til madlavning er et levn fra fortiden, men dets fordele gør, at det stadig er interessant her i 2022. Gaskogesektionen har nemlig den dag i dag stadig en række fordele, som andre moderne kogesektioner ikke har.

Restaurantoplevelsen hjemme hos dig selv

NikolaTesla Flame er designet af italienske Fabrizio Crisà, som med respekt for det traditionelle gaskogeplades funktionalitet og fordele har kombineret det med vor tids innovative integrerede emhætteløsninger. Det betyder også, at forbrugerne nu kan få lidt ekstra luksus ind i hverdagen – og madlavningen kan nå nye gastronomiske højder i de private hjem. NikolaTesla Flame skiller sig ud fra mængden med det moderne og elegante støbejernsdesign.

Detaljerne gør hele forskellen

At finde den balance hvor luft og ild kan arbejde sammen på bedst mulig vis – og selvfølgelig overholde alle sikkerhedsstandarder – var en af de helt store udfordringer, da Elica skulle skabe NikolaTesla Flame. Målet var at skabe en løsning, hvor gas og ventilation skulle fungere perfekt – og dermed erstatte den traditionelle emhætte over et gaskomfur. Den – for gaskogesektionens – nye emhætte med det nedadgående sug er placeret i den centrale kogezone. Sugevnen er så kraftig, at luften flyttes med hele 5,1 meter i sekundet. Det betyder, at damp og os fra madlavningen med det samme trækkes ned i udsugningen. Alt dette – selvfølgelig – uden at det får indvirkning på ydeevnen af gasflammen.

En vaskeægte design pleaser

NikolaTesla Flame har indtil videre modtaget intet mindre end 9 priser i Europa siden lanceringen i 2019, blandt andet Best of the best for innovativt interiør ved Iconic Awards 2021.

Med NikolaTesla Flame har Elica bragt det bedste fra fortiden med ind i fremtiden – og sørget for, at funktionaliteten er blevet endnu bedre. Nu er der ingen undskyldning for ikke at få det optimale ud af madlavningen.

Læs mere om NikolaTesla Flame her.

Af EICO AS

EICO er en af Danmarks førende distributører af hvidevarer, og inden for emhætter er virksomheden markedsledende. EICO samarbejder udelukkende med førende producenter på verdensbasis og fungerer som et videns- og kompetencehus med henblik på design, innovation og nærvær til kunderne. Målsætningen er til enhver tid at tilbyde en produktportefølje med kvalitetsprodukter, der har lang holdbarhed, høj effektivitet samt lave driftsomkostninger – i et tidssvarende elegant design. EICO, der i 2021 kunne fejre sit 40-års jubilæum, har hovedkontor i Brønderslev, Danmark samt aktiviteter i Norge, Sverige og Finland. Læs mere her: www.eico.dk.

aspiration hob | eico | nikolatesla flame
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

En tryggere hverdag
En komfurvagt er en utroligt effektiv måde at forebygge brand på. Læs mere om vores komfurvagt nedenfor.

RørosHetta Sense
Takket være vores nye teknologi, RørosHetta Sense, behøver du ikke at skænke køkkenventilationen en tanke. Du skal bare tænke på madlavningen, så sørger teknologien i emhætten for resten. 11 indbyggede sensorer sørger automatisk for optimal opfangning af mados til enhver tid. Al teknologi er gemt indei emhætten, så du altid kan vælge det design, der passer bedst til dig og dit køkken.

Dansk kogeplade med præcis temperaturstyring
Danske Ztove præsenterer nu sin første egenproducerede induktionskogeplade med temperaturfølere i de medfølgende gryder og pander.

Skæddersøm og frit farvevalg
Vores emhætter er håndlavede produkter, som giver næsten ubegrænsede muligheder for at forme en emhætte efter din personlige stil.

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Emhætter er effekt, ikke bare pynt
Den norske emhætte-producent, RørosHetta, har ambitioner i Danmark. Vi besøgte virksomheden i det kolde nord for at høre mere.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.


Annonce