4. juli 2023  |   Kort nyt

Nordisk middag på IFA  

Igen i år inviterer de nordiske brancheforeninger til nordisk middag i forbindelse med IFA.

Kort nyt
4. juli 2023  |   af Henrik Egede

IFA – den store elektronik- og hvidevaremesse i Berlin – står igen for døren. IFA afholdes fra fredag den 1. til tirsdag 5. september (incl), som sædvanlig med to dage for presse og analytikere inden messen åbner. Se den aktuelle udstillerliste for IFA 2023 her.

Igen i år inviterer de nordiske brancheforeninger til nordisk middag i forbindelse med IFA. Middagen foregår lørdag den 2. september med start kl. 20  – og vi ser denne gang gerne endnu flere danske deltagere. Deltagerne er branchefolk og journalister, som får en tre retters middag. Arrangementet foregår på restaurant Schildkröte. 

Tilmelding senest 25. august kl. 10 hos den norske brancheforening  – adm@elektronikkbransjen.no. Prisen er NOK 850 for medlemmer, NOK 1100 for ikke-medlemmer. 80 pladser, først-til-mølle. 

ifa 2023 | ifa-messe
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Retur til fremtiden
Siden 2005 har Elretur håndteret producentansvaret for udtjente hvidevarer og udtjent elektronik for de fleste producenter i Danmark.

1. Halvår 2023: Ikke det bedste  
De første seks måneder af 2023 har ikke været de bedste for afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater.

Energimærket er ikke kvalitetsmærke 
Energimærket er et fremragende pejlemærke for køb af hvidevarer og elektronik.

Borgerbonus for reparation
Danmarks Radio har i stort anlagte indslag forfulgt ideen om, at borgerne skal have fradrag for udført reparation af elektronik.

Stærkere forbrugerfokus på madspild
Ifølge en gallupundersøgelse fra Kantar Public angiver 94 pct af danskerne, at de har langt mere fokus på madspild i dag end for 15 år siden.

Michelin-stjerne over Gødstrup
Nu er en ny drøm realiseret. I sidste uge fik gourmet-restauranten Domæne, stiftet af Witt A/S, efter kun et enkelt års drift den første Michelin-stjerne.

Mindre muntert marked  
Nu, hvor den danske regering har lagt krise-retorikken til side, har en afmatning ramt markedet for hvidevarer.

Bonus for reparation
Forbrugerne skal have bonus, når de vælger at levetidsforlænge hvidevarer og elektronik.

Witt 2022: Ikke så ringe endda
Fyldte varelagre og mindre købelyst hos forbrugerne i 2022 kunne mærkes hos distributionsvirksomheden Witt A/S i Gødstrup ved Herning.

APPLiA Europe sommermøde  
I den kommende uge er producenter af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater fra hele Europa samlet i Istanbul.

Electrolux 70 pct. plast-genbrug
Forbrugerne skal have bæredygtige valgmuligheder - og svenske Electrolux gør noget ved det.