15. juni 2021  |   Branchenyt  |   Personer

Ny formand for APPLiA

Guillaume Lasnier fra Groupe SEB er ny formand for APPLiA Danmark

Personer
15. juni 2021  |   af Henrik Egede

APPLiA Danmark valgte på foreningens generalforsamling 22. april 2021 ny formand.


Det blev Guillaume Lasnier, direktør for Groupe SEB i Danmark. Dermed har foreningen for første gang i 60 fået en formand, der præsenterer SDA-produkter (små elektriske husholdningsapprater). Direktør Michael Bilde Jensen, Gram, er ny næstformand.

Guillaume Lasnier, Groupe SEB, ny formand for APPLiA Danmark

Guillaume Lasnier efterfølger Mieles direktør Søren Rye, der fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen. Bestyrelsen tæller desuden Søren Bang, Electrolux og Morten Liengaard, BSH Hvidevarer.

applia | groupe seb | guillaume lasnier | michael bilde | morten liengaard | sda | søren bang | søren rye
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Claus Larsen i APPLiAs bestyrelse 
Søren Rye, Mieles tidligere nordiske og baltiske direktør, har søgt nye græsgange i USA og Mexico, hvilket medfører en rokade i APPLiA Danmarks bestyrelse.

APPLiA på Sydpolen
APPLiA Europes formand, Hakan Bulgurlu fra Beko/Arcelik, tilbragte december 2023 med at blive den første tyrkiske person, der nåede Sydpolen.

Kunstig intelligens – plus menneskelig fornuft
Kunstig intelligens bringer store gevinster, men vi skal huske, at teknologien netop er kunstig – og ikke nær så menneskelig, som den ofte kan fremstå, lyder budskabet fra Claus Holm, der er direktør for Samsung i Danmark.

Ny salgschef i Thermex
Dennis Morild er tilbage i Danmark som ny salgschef for Thermex Scandinavia.

Smeg Nordic styrker sit salgsteam i Danmark
Smeg Nordic har for nylig styrket sit salgsteam i Danmark ved at byde den erfarne sælger Thomas Mogensen velkommen om bord. Thomas vil spille en nøglerolle i at fremme Smegs voksende tilstedeværelse på markedet og styrke virksomhedens relationer med kunder og forhandlere i Danmark.

Hvorfor hitter produkter i raketfart?
Hvordan kan det være, at nogle produkter pludselig bliver trendy? Kan succesen forudsiges – og hvad bliver det næste store? Vi spurgte fremtidsforsker Anne-Marie Dahl fra Futuria.

Bjarne opfandt opvasketabs
Der er ting, som mennesker over hele verden genkender og bruger uden at skænke det en tanke. For eksempel opvasketabs. Den lille vaskebrik blev opfundet af Bjarne Skindhøj i den østjyske by Hammel tilbage i 1986. Her er historien. AF METTE GRITH SØRENSEN. JOURNALIST, JFM

Grundig – ny distriktschef
Grundig - ny distriktschef i Midt- og Nordjylland

Morten Liengaard: 25 år i BSH
Administrerende direktør i BSH Hvide-varer A/S, Morten Liengaard, kan 1. november 2021 fejre 25 års jubilæum hos den tyske producent.

Miele Danmark: direktørskifte
Direktør-rokade i Miele.

Ny hos Smeg
Ole Frehr Carstensen har skiftet et job som key account manager i SMEG Nordic.


Annonce
Annonce
Annonce