2. maj 2024  |   Forbrugerelektronik  |   Højttalere

Ny højttaler er forklædt som en billedramme

Samsung Music Frame er en smart højttaler, der er maskeret som en ramme til fysiske billeder. Nu lanceres den i Danmark.

Højttalere
2. maj 2024  |   af Søren Bang Hansen

De seneste år har Samsung lanceret flere elektronikprodukter, der nærmest smelter usynligt ind i hjemmets indretning. For eksempel “The Frame” hvor fladskærmen er designet som et indrammet maleri – og faktisk kan udstille kunstværker, når man ikke ser fjernsyn.
Music Frame er også en billedramme, men her er det fysiske billeder, der sættes ind – som med enhver traditionel ramme. Bag den aftagelige front kan du indsætte dit eget foto eller kunstværk. Den medfølgende passepartout kan rumme et billede på 18,1 x 18,1cm.
Som højttaler kan Music Frame både bruges alene eller som supplement til hjemmebiografen. Lyd fra mobilen kan afspilles enkelt og trådløst via Bluetooth, og når man kobler den til et Samsung-tv og soundbar, forstærkes surround-lyden, ligesom bassen forbedres.

Spiller sammen
Music Frame leveres både med vægfæste og stativ, og det er muligt at forbinde flere Music Frames, så hjemmets lyd taler sammen.
Selv om den ikke ser ud af meget, kan højttaleren ifølge Samsung fylde rummet med fyldig og velbalanceret stereolyd. Den analyserer omgivelserne med SpaceFit Sound Pro, der hjælper med at optimere og finjustere lyden til rummets akustik.
Med Dolby Atmos tilføjes flere lag og dimensioner, så musikken eller filmlyden bliver ekstra omsluttende.
Kobler man højttaleren sammen med et Samsung-tv og soundbar med Q-Symphony, synkroniseres samtlige enheders højttalere med hinanden, så filmaftenen bliver en endnu større oplevelse. Music Frame fungerer i dag med Q Symphony-kompatible tv- og soundbar-modeller fra 2024, og en opdatering til 2023-modeller er planlagt til sommeren 2024.
Music Frame blev præsenteret under CES tidligere i år, og nu lanceres den altså herhjemme, hvor den allerede kan bestilles på Samsungs hjemmeside. Den leveres i sort, men senere i år lanceres separate rammer i hvid, så man kan skifte farve efter ønske.

Samsung Music Frame og The Frame
Her er Music Frame (til venstre) hængt op ved siden af Samsung-tv’et The Frame.
design | højttalere | smarte hjem
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Sony bringer biograflyd til stuen
De nye lydprodukter i Sonys BRAVIA-serie lover biograflignende lydoplevelser i hjemmet – med alt fra soundbars til personlige højttalere med nakkebøjle.

Populære JBL-højttalere opgraderes
De nye bærbare højttalere har bedre lyd, nye farver - og Auracast til nem sammenkobling af flere højttalere.


Annonce
Annonce