7. august 2023  |   Produktnyt  |   Tips & Tricks

Nyt og bæredygtigt – part 3

Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
7. august 2023  |   af Søren Bang Hansen

Whirlpool: miljøvenlig rengøring

Med Whirlpools nye induktionskogeplader slipper du – og miljøet – for en masse giftige rengøringsmidler. Kogepladen er nemlig udstyret med CleanProtect – et nyudviklet materiale, som gør det muligt at fjerne snavs enkelt og miljøvenligt med blot en smule vand og en klud.

Ifølge Whirlpool beskytter det nye materiale også kogepladen mod permanente mærker og misfarvninger.

Induktionspladen har desuden Whirlpools ”6th Sense” teknologi, som letter madlavningen ved automatisk at skrue ned for gryderne, så de ikke koger over.

Liebherr: lavt forbrug – og indbygget “kartoffel-kælder”

De nye kølefryseskabe fra Liebherrr har energiklasse A, vel at mærke efter den nye og langt strengere skala, som blev indført for et par år siden. Faktisk bruger de kun 116 kWh om året.

Mange køleskabe bliver mindre effektive med alderen, men Liebherr lover, at det lave forbrug holder i hele skabets levetid. Og de er så sikre på kvaliteten, at de yder 10 års garanti.

Den tyske producent er kendt for de såkaldte BioFresh-skuffer, der holder maden frisk i længere tid. De nye modeller har to af disse skuffer: I HydroSafeskuffen opbevares frugt og grøntsager ved høj luftfugtighed og en temperatur lige over 0 grader. Det betyder, at salaten holder sig frisk i hele 13 dage. I DrySafeskuffen er temperatur og luftfugtighed optimeret til opbevaring af kød, pålæg og mejeriprodukter. Her kan en ost ifølge Liebherr holde sig frisk i 120 dage.

Nederst i kombiskabet kan fryseren indstilles fra minus 15 til minus 26 grader. Eller – hvis du vælger topmodellen (5753) – som en ekstra kølezone med mellem minus 2 og plus 14 grader. Det er perfekt til nedkøling af snacks og drikke til fester – eller som en moderne ”kartoffelkælder”.

SMEG: grønt og sundt

Smegs hurtige og kraftfulde blender er nem at bruge i hverdagen. Det er bare at hælde ingredienserne i, vælge den ønskede hastighed (to niveauer) – og lade blenderen gøre arbejdet for dig.

Som ekstra bonus leveres blenderen (PBF01) med to ”to-go-flasker” på 600 ml, så du kan tage dine favoritsmoothies med dig overalt.

Flaskerne er naturligvis er fremstillet af BPA-fri plast, så dine smoothies kun indeholder de lækre og sunde ingredienser, du selv har puttet i dem, og ingen uønskede plastpartikler.

Blenderen er udført i det karakteristiske design, vi kender fra SMEG, så mon ikke mange vil lade den stå fremme på køkkenbordet.

SMEG blender
blender | kogeplade | kølefryseskabe | liebherr | smeg | whirlpool
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt med forårsbobler 
Foråret er over os - og dermed er det tid til vand og drinks med bobler i.

Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Lyd og støjniveau
Støjforurening er et relativt begreb. Alt fra et jetfly der letter eller din kollega drikker kaffe. I køkkenet er det den larmende emhætte, der kan ødelægge den kulinariske oplevelse, men sådan behøver det ikke være. Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigere i forhold til emhætten. Er det sug kapaciteten eller lyden?

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Hemmeligt våben i rengøringen: DAMP!
Før kæmpede Henrik Denta med rengøringen som de fleste af os andre: med en kedelig kombination af knofedt og kemikalier. Men så købte han en damprenser, og siden er begejstringen for dampmaskinen bare vokset.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Tryk på de rigtige knapper
Hvor god er du til at finde økoprogrammet? Hvor god er du til at læse brugsanvisningen?


Annonce
Annonce
Annonce