2. april 2024  |   Branchenyt

Ombudsmand på tur 

Den ny forbrugerombudsmand, Torben Jensen, er i maj-juni på tur, hvor aktuelle emner tages op med deltagere fra erhvervslivet.

Branchenyt
2. april 2024  |   af Henrik Egede

Emner i fokus er “markedsføring med brug af udsagn om bæredygtighed” samt “markedsføring på sociale medier til børn og unge”.

Informationsmøderne retter sig navnlig til personer, der har med marketing at gøre, ejere/ledere samt jurister, men alle er velkomne. Deltagelse er gratis, men der er et begrænset antal pladser. 

Informationsmøderne finder sted:

  • Odense den 2. maj fra kl. 14.00-16.30, Syddansk Universitet, Auditorie U140, Campusvej 55, 5230 Odense
  • Aarhus den 14. maj fra kl. 13.00-15.30, Aarhus Universitet, auditorie 1343-275 (Store Juridisk), Bartholins Allé 16, 8000 Aarhus C
  • København den 22. maj fra kl. 13.00-15.30, Københavns Universitet, CSS 35.01.44, Gammeltoftsgade 15, 1355 København K
  • Aalborg den 4. juni fra kl. 13.30-16.00, Professionshøjskolen UCN, Campus Hobrovej 85, 9000 Aalborg
bæredygtighed | informationsmøde | marketing | ombudsmand | torben jensen
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Bosch-Siemens ser lyst på fremtiden
Den 11. april løftede selskabet sløret for regnskabsåret 2023 med en omsætning på 14,8 milliarder euro. Som ventet er det lavere end under corona-boomet, men BSH vandt vigtige markedsandele og venter fremgang.

APPLiA Markedsdata bliver nordiske  
APPLiA (og tidligere FEHA) har i mere end 30 år leveret grundlæggende markedsdata om afsætningen i det danske marked til sine medlemmer.

Nyt liv til gamle støvsugere
Gamle støvsugere kan noget, de nye ikke kan, mener Nicole Kiel Broch. Hun har været omgivet af støvsugere hele sit liv – og lancerer nu et nyt koncept for ”retrostøvsugere”.

75 år med hvidevarer i St. Ajstrup   
I 1949 blev købmanden i den nordjyske landsby St. Ajstrup til en brugsforening. Senere blev den til Køkken- og Hvidevarebrugsen - i dag en virksomhed (JKE Design) med 40 ansatte og butikker fordelt på fire adresser i Brønderslev, Aalborg, Viborg og Store Ajstrup.

Alfred på årsmøde  
Alfred Josefsen, tidligere direktør for Irma, er hovedtaler på APPLiA Danmarks årsmøde, som finder sted torsdag den 18. april på Konferencecenter KolleKolle i Værløse.

Whiteaway får ny CEO
Ny CEO for Whiteaway Group bliver nuværende CFO, Jonas Hald Johansen. Han afløser Thomas Zeihlund, som forlader virksomheden for at komme tættere på sin familie i Hillerød.

Bedre indeklima hele året rundt
Duux tilbyder en lang række funktionelle samt effektive produkter til forbedring og kontrol af luftkvalitet og indeklima. Sortimentet omfatter blandt andet luftrensere, luftfugtere, vifter og ventilatorer, alt i et iøjnefaldende, smukt og elegant design.

Stærke branche-brands 
Samsung er sjette-stærkeste brand i Danmark på tværs af alle brancher - og Elgiganten blev nummer seks over de virksomheder, der har forbedret deres brand mest.

Januar 2024 var positiv  
For første gang i 14 måneder viser afsætningen af hvidevarer og små elektriske husholdningsapparater en positiv udvikling.

EICO med trivsel
Mindre virksomheder har også brug for at arbejde med trivsel. Nordjyske EICO har gjort dette.

Whiteaway køber Hvidevare Grossisten
Whiteaway Group har netop indgået aftale om opkøb af Hvidevare Grossisten fra Herning, som er en landsdækkende leverandør af husholdnings- og professionelle hvidevarer.


Annonce