27. februar 2023  |   Produktnyt

Opvask som hverdagsluksus

Fisher & Paykel er en følelse. En livsstil. Den lille luksus, der sejrer over hverdagens greb. Verdens mest geniale skuffeopvasker giver dig 100% komfort og fleksibilitet i dagligdagen – og er netop blevet opgraderet. Hvorfor fylde en stor opvaskemaskine, når du kan fylde to halve? Fisher & Paykel har dybest set delt den traditionelle opvaskemaskine […]

Produktnyt
Sponseret indhold
27. februar 2023  |   af Witt

Fisher & Paykel er en følelse. En livsstil. Den lille luksus, der sejrer over hverdagens greb. Verdens mest geniale skuffeopvasker giver dig 100% komfort og fleksibilitet i dagligdagen – og er netop blevet opgraderet.

Hvorfor fylde en stor opvaskemaskine, når du kan fylde to halve? Fisher & Paykel har dybest set delt den traditionelle opvaskemaskine op i to mindre enheder. Så kan du vaske op i mindre bidder og køre et hurtigt program, hvis du fx har huset fuld af gæster og ikke vil løbe tør for glas. Hvilken enorm fleksibilitet!

Du behøver ikke engang bukke dig. Du kan stå oprejst, når du fylder og tømmer skuffen, der i øvrigt er formet som et kar, så rester fra kaffekopper og glas ikke sprøjter ud på gulvet, men bare ender i bunden af stålkarret og skylles ud. Meget mere hygiejnisk og praktisk.

Sådan kunne vi blive ved. Slip for luftgener, da du hurtigt fylder en skuffe og ikke skal vente på at hele den store opvaskemaskine er fyldt, inden du starter. Løb aldrig tør for rent service, fordi du vasker i den ene og fylder op i den anden. Men frem for alt kommer vi ikke udenom, at skuffeopvaskeren bare er ufattelig smuk. Det må man give dem, Fisher & Paykel; de leverer 100% på æstetikken.

Skuffeopvaskeren er netop blevet opgraderet på en række områder:  

  • Forbedret vaskeevne og 2 ekstra vaskeprogrammer
  • Det indvendige design er opgraderet med et kar, der er 100% stålbelagt.
  • Skuffen lukker elegant sig selv via SoftClose.
  • Du kan styre opvasken med din telefon og fx udskyde til et senere tidspunkt (via WiFi).

Husk at holde af hverdagen. Fisher & Payel har gjort deres for at hjælpe dig. De nye modeller er tilgængelige hos din køkkenforhandler. Spørgsmålet er bare, om du skal have en eller to?

Vejl. priser fra 16.999 DKK

Billeder: https://we.tl/t-Wv8kQ71NVw

Fisher & Paykel – balance, harmoni og enkelhed

Den ambitiøse og anderledestænkende hvidevaregigant fra New Zealand er baseret på en nysgerrig og banebrydende ånd – og altid med fokus på miljøet. Intelligente teknologier og designs, der opfylder den moderne forbrugers højeste forventninger. Alle produkterne skal ‘gøre en forskel’ og forenkle forbrugerens hverdag. I sortimentet indgår CoolDrawers (multiskab med køl/frys/sval i en og samme skuffe), køle-/fryseskabe og ikke mindst de populære og innovative skuffeopvaskere. Grundlagt i 1934 og med en klar målsætning om at blive Premium Brand nr. 1 i Europa.

Af Witt

Nøgleordene for Witt er høj kvalitet, innovation og nyeste teknologi. Designet er skandinavisk, og stilen tidløs og minimalistisk.

I 1993 startede Allan Witt sin hvidevare­virksomhed, som sidenhen er ekspanderet kraftigt. I dag er Witt kendt for sit brede, innovative og spændende produkt­sortiment - og ikke mindst som et stort, anerkendt brand på hvidevaremarkedet.

Witt står også bag en serie af kvalitets­produkter til dit køkken, specielt designet med nordisk æstetik for øje. Bygget til at holde og se godt ud hele vejen!

Witt distribueres og forhandles i Danmark, Norge, Sverige, Finland, England, Irland, Belgien, Holland og Luxembourg.

fisher&paykel | opvaskemaskine | skuffeopvasker
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Witt med forårsbobler 
Foråret er over os - og dermed er det tid til vand og drinks med bobler i.

Produktnyt
Udforsk de nyeste teknologiske fremskridt, fra intelligente køleskabe og kombi-mikroovne med airfryer-funktion til elegante kaffemaskiner og multifunktionelle køkkenapparater.

Witt overtager distributionen af ​​BRITAs vandfilterkander
Witt udvider porteføljen med overtagelsen af ​​distributionen af ​​BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1. 1. 24. Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er […]

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?
Yes, den er god nok! Verdensnyhed fra Sage. Det handler om kaffe. Om aldrig at gå på kompromis. Heller ikke, hvis den traditionelle Latte skal laves med andre mælketyper end komælk. Prisvindende Sage lancerer nu en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der skummer både komælk og plantebaserede mælketyper til uovertruffen silkeblødt mikroskum. Savner du […]

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne
Det dejligste i verden er at blive forældre, men – lad os nu være ærlige – det kan også være benhårdt, ikke mindst når den lille ikke vil sove, medmindre det er i dine arme. Med LeeLo vuggemotor fra Membantu, får familiens nyankomne de allerbedste søvnbetingelser – og du får mulighed for at vugge dit barn til ro via enestående app-funktion.

Nyt og bæredygtigt – part 3
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Nyt og bæredygtigt – part 2
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

Produktnyt
Vi har samlet nogle af de nyeste produkter der findes på markedet.

Nyt og bæredygtigt – part 1
Alle snakker om miljøet, men producenterne af hvidevarer og små husholdningsapparater lader det ikke blive ved snakken.

100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk
Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt. Witt Premium Espresso Black […]

Prime Flow® – den ideelle rørføring – samles helt uden brug af værktøj eller tape  
Det gode indeklima er vigtigt i hjemmet – og ingen ønsker et hjem fyldt med os og em. Emhætten bliver tit undervurderet i forhold til det at have et godt indeklima, til trods for at det faktisk er én af de vigtigste elementer. Faktisk er det installationen af emhætten, som spiller en essentiel rolle. Din […]


Annonce
Annonce
Annonce