20. juni 2022  |   Branchenyt

Opvasken kan beregnes

Med dyrere elpriser er det blevet dyrere at holde hjemmets hvidevarer kørende. Beregn hvad det koster at bruge opvaskemaskinen.

Branchenyt
20. juni 2022  |   af Henrik Egede

Med dyrere elpriser er det blevet dyrere at holde hjemmets hvidevarer kørende.

Bolius er blandt flere, som kommer med konkrete spareråd til forbrugerne. Med en KWH-pris i marts på 8-9 kroner i tidsrummet mellem 19 og 20 kan der være penge at spare ved at køre opvaskeren på billigere tidspunkter og fylde den helt op, før den startes.

Bolius har lavet en beregner, der kan benyttes, når forbrugeren overvejer at købe nyt eller vil tjekke, hvad det koster at køre det nuværende produkt. Beregneren kan findes på: www.kortlink.dk/2fta2.

bolius | energiforbrug | energipriser | opvaskemaskine
Del på

Tilmeld dig automatisk advisering om nyheder fra Hvidvare-Nyt - klik her
Læs også....
Eco-design – nyt på vej  
Et nyt energimærke for støvsugere kan være på vej i 2026 - efter at EU-domstolen 11. januar 2024 frifandt Europa-Kommissionen og samtidig afviste et søgsmål fra den britiske producent Dyson.

Ztove – med en enkelt grads præcision
En mislykket pandekage var starten. På Fyn ligger en ung dansk virksomhed, der vil sikre, vi kan lave mad ved præcise temperaturer. Hvidvare-Nyt har besøgt Ztove, som er nyt medlem af APPLiA Danmark.

SMEG med usædvanligt tilbud 
Den italienske producent SMEG giver fra og med 1. februar 2024 et usædvanligt tilbud: prøv produkter i 100 dage i ro og mag - og returnér varerne med fuld fortrydelsesret.

Finanslov skal realiseres  
2024 er i gang - og på finansloven for indeværende år er for første gang afsat midler øremærket til reparation af hvidevarer og elektronik.

Invitation til 25 års jubilæum
Salgschef Camilla Gammelgaard har den 1. marts 2024 været ansat hos BSH Hvidevarer A/S i 25 år.

2023 var noget hø
Markedet i 2023 var negativt. Lyspunkterne var bl. a. vaskemaskiner og især årets højdespringer: airfryeren!

Vigtig deadline nærmer sig for 41.000 virksomheder
Producentansvaret for emballage er på vej, og med det får I som virksomhed det praktiske, økonomiske og juridiske ansvar for den emballage I benytter jer af. Den første deadline falder i april 2024, hvor indberetningen af data om emballagemængder begynder. Er jeres virksomhed klar?

Claus Larsen i APPLiAs bestyrelse 
Søren Rye, Mieles tidligere nordiske og baltiske direktør, har søgt nye græsgange i USA og Mexico, hvilket medfører en rokade i APPLiA Danmarks bestyrelse.

APPLiA på Sydpolen
APPLiA Europes formand, Hakan Bulgurlu fra Beko/Arcelik, tilbragte december 2023 med at blive den første tyrkiske person, der nåede Sydpolen.

Black Week er dobbelt op
GfK: Forbrugerne køber de dyrere "premium"-produkter i Black Week.

På finansloven
Finanslov 2024 faldt på plads i sidste uge.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce